На Полтавщині чоловік погрожував підірвати дружину та її матір (додано)

6.08.2020, 09:03 Переглядів: 2 752 Коментарів: 2

 

Під час обстеження виявили саморобну гранату

Вранці 5 серпня поліції Лубенського району повідомили про родинний конфлікт у селі Солониця. Місцеві жителі розповіли правоохоронцям, що чоловік предметом, схожим на боєприпас, погрожує дружині та тещі розправою.


На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та наряд сектору реагування патрульної поліції Лубенського відділу, вибухотехніки та інші спеціальні служби. Поліцейські втихомирили правопорушника та провели огляд помешкання й двору.


Під час обстеження поліція виявила предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Ймовірний боєприпас спрямували на експертизу.


 


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством. Також вирішується питання про внесення відомостей за фактом незаконного поводження з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).


Додано: народний депутат України VIII скликання Ігор Мосійчук на фейсбук-сторінці повідомив, що погрожував саморобним вибуховим пристроєм учасник АТО: 


- Ви будете сміятися але у нас сьогодні знову захоплювали заручників. В селі Солониця під моїми рідними Лубнами на Полтавщині учасник АТО Роман Тарасенко допився до того, що змайстрував з заряду до гранатомета вибуховий пристрій і взяв у заручники власних жінку та тещу. По тривозі була піднята місцева поліція. В село прибуло до 20 авто і після тривалих перемовин затримали п’яного терориста. Вибухівку знешкодили. Будні мля... луцький синдром



Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Теги: граната
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
6 серпня 2020 14:24

Снова пьяный участник АТО дебоширит. Я считаю его надо простить и отпустить, ведь он ваивал за Украину и защищал ее от ворогив.


7 48
4 365
1
6 серпня 2020 17:56

Цитата: Volvoвод
Я считаю
считаю что этого горе-коментатора вольвовода нужно подбанить на месяцок с его вторым аккаунтом за неуважение и глумление над памятью погибших и их семьями.


2 11

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх