На вихідних рух через Крюківський міст можуть обмежити повністю: ремонтують найаварійніший стик

4.08.2020, 14:27 Переглядів: 10 015 Коментарів: 11

 
У такому разі маршрутки будуть підвозити кременчужан лише до мосту, а далі ті переходитимуть міст пішки. З іншого боку маршрутки підвозитимуть пасажирів до станції «Крюків» і звідти вони рухатимуться потягами

На вихідних рух через Крюківський міст можуть обмежити повністю. Таку можливість обговорили 4 серпня на засіданні робочої групи щодо контролю за ходом та якістю робіт з ремонту стиків мосту в мерії.


Заступник начальника дистанції колії Укрзалізниці розповів, що на даний час ведуться роботи у напрямку Крюкова на деформаційному стику №19, який є найбільш дефектним і зруйнованим. Після його відкриття робітники побачили, що він у гіршому стані, ніж вони передбачували. Товщина плити, по проекту 12 см, а по факту - 8. Тобто увесь стик, фактично, тримався на 21-сантиметровому шарі асфальту.


- Роботи уже на завершальній стадії - йде схватування бетону, - запевнили залізничники. - Але через стан стику на це потрібно більше часу, ніж ми планували попередньо - 9 днів. Після цього можна асфальтувати. Ми плануємо вкладати асфальт у четвер. Після того необхідно ще кілька днів на те, щоб асфальт схопився. У цей час необхідно максимально обмежити рух транспорту через міст, а рух вантажівок взагалі припинити. Коли асфальт повністю схопиться - ми відкриємо рух і почнемо демонтаж стику з іншої сторони. 


Також представники УЗ нагадали, що коли проводився аналогічний ремонт у 2007-му році, то рух транспорту через міст перекрили взагалі на 3 місяці. Зараз, завдяки тому, що технології пішли вперед, зараз можна перекрити лише на пару днів. 


Віталій Малецький додав, що прохід вантажівок по мосту може бути небезпечним для ремонтників, які під час робіт повністю знаходяться всередині конструкцій мосту.


Тож аби бетон, який заливають на стиках застиг, рух по мосту можуть перекрити повністю. Мер пропонує зробити це у вихідні.


У такому разі маршрутки будуть підвозити кременчужан лише до мосту, а потім ті переходитимуть міст пішки. З іншого боку маршрутки підвозитимуть пасажирів до станції «Крюків» і звідти вони рухатимуться потягами. Швидкі і пожежні автомобілі будуть пропускати. 


Головний лікар Кременчука Максим Середа, розповів, що через міст, зазвичай, возять лише дітей, а більшість дорослих крюківчан доставляють у Другу лікарню, яка на Правобережжі.


Чи перекривати рух по мосту вирішать на виконкомі у п’ятницю - 7 серпня.


Також залізничники розповіли, що бетон, який заливають у стики, дуже не любить, коли на нього потрапляє сіль, тож порадили комунальникам на мосту боротися з обледенінням іншими, менш агресивними реагентами. Бетона на один стик пішло 1,4 тони.


Керівник департаменту ЖКГ Іван Москалик додав, що комунальники готові допомогти залізничникам у асфальтуванні стику.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 11

601
4 серпня 2020 15:57

мопеди пускатимуть?



раз швидкі і пожежні їздимуть, знач стик не оголений


2 6
0
4 серпня 2020 19:56

на дельтоплане

 


8 1
222
4 серпня 2020 19:59

тоесть от легковых (грузовые ж типа мимо идутlaughing) машин стыку плохо, а от многотонных поездов вибраций нет?
Л - логика!


19 4
0
4 серпня 2020 22:17

Я прошу прощения, а какие до этого стыки еженедельно ремонтировали?


20 0
353
4 серпня 2020 23:12

Цитата: Fedyaev_D
а какие до этого стыки еженедельно ремонтировали?

 

Между атмосферой и дорожным полотном. Во время интенсивной эксплуатации моста образуются зазоры между атмосферным воздухом и дорожным полотном. Иногда там такие дыры, что пальцы пролазят и просто ветер свистит. Приходится заделывать. Либо воздух натягивать, что приводит к неравномерной поляризациии света и атипичному преломлению солнечных лучей. Либо наращивать само дорожное полотно на толщину зазора. 


22 2
0
5 серпня 2020 11:52

Уважаемый мер и депутаты местного разлива. Надеюсь вы или ваши прихвостни это прочтут. Как житель города Кременчуг, я выйду на любой митинг и оставлю подпись за ваше досрочное освобождение от столь непосильной ноши, которую вы на себя взвалили. Если вы обещали заниматься вопросом нашего моста, занимайтесь. Как мер, вы можете выбивать средства на ремонт, организовать стационарный весовой контроль перед мостом (2 камеры на посту решат вопрос взяток, одна общая, вторая - на измерения). Депутат в верховной раде мог бы доносить об аварийном состоянии моста до высших эшелонов власти, пока этот мост не разрушился, с проезжяющими по нему авто или поездом. Пока этого нет, поддержу любой движ против вас, ребята. Кто там во власть рвётся, пользуйте мысли горожан, собирайте подписи за отставку и собирайте народ с требованием, а мы поддержем.


24 1
236
5 серпня 2020 12:25

" Наш" депутат в ВР успевал только яхты выбирать, за чем был неоднократно замечен и зафиксирован журналистами. Наверное, думал людей через Днепр перевозить, пока новый мост строятsmirksmile


17 1
1 031
5 серпня 2020 13:35

Помните, была воинская часть "понтонников".  ....На этом все !


7 0
0
5 серпня 2020 17:31

Можуть обмежить повністю - це означає шо можуть і не обмежить.

 

Файна новина. Однозначна. Супір.


1 0
0
7 серпня 2020 09:01

пятница, никакой информации о перекрытии моста, или она появится вечером?

может перекроют, а может и нет, на выходных увидите...


2 0
601
7 серпня 2020 09:44

Сьодні вранці їхав з Крюкова по копаному щоб не по другорядній виїзджати на міст, і .... перехрестя пусте. ВЗАГАЛІ! Автомобілів 0, і світлофор жовтим блимає.

Ремонтують сусідній стик


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх