Мінус кошти зі стадіону «Кредмаш»-2: депутати перерозподіляють гроші

30.07.2020, 07:01 Переглядів: 2 421 Коментарів: 1

Рішення мають затвердити на сесії Кременчуцької міської ради

Депутати на позачерговій сесії Кременчуцької міської ради розглянуть питання про перерозподіл бюджетних асигнувань. Понад 1 млн грн (1 721 720 грн) планують зняти з реконструкції стадіону на вул. Гагаріна. Кошти направлять на нові об'єкти.


Збільшать бюджетні асигнування по об'єктах на суму 609 720 грн:

  • «Встановлення сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків по пров. Грозненський, 4 у м. Кременчуці (нове будівництво)» -209 258 грн.;
  • «Встановлення сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків по вул. Володимира Великого, 52 у м. Кременчуці (нове будівництво)» - 208 647 грн.;
  • «Встановлення сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків по вул. Олександра Білаша, 32 у м. Кременчуці (нове будівництво)» - 191 815 грн.

Нагадаємо, що на минулій сесії депутати 9,8 млн грн з передбаченої суми (13 685 066 грн) перерозподілили між музеєм, нацгвардіцями, парком та погашенням кредиторської заборгованості і надання пільг населенню.



Доповнено


Весь залишок (сума близько 4 млн грн) перерозподілили на дитячі майданчики та завершення будівництва. Додаткові правки до рішення прийняли на сесії Кременчуцької міськради.


800 тис грн направили на об’єкт «Комплексний благоустрій території в районі житлових будинків №40А та 42А по вул. Правобережній в м. Кременчуці (нове будівництво)» з метою завершення будівельних робіт у 2020 році та введення об’єкта в експлуатацію.
 
Також кошти у розмірі 870 тис грн перерозподілили на завершення капітального ремонту туалету у школі №2, зупинки на Ревівці, тротуару на вул. Вадима Пугачова. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
30 липня 2020 22:26

А вот даже не удивлен. Ведь стадион-то за 3 месяца не построить. Даже если начать, то попиарится возле стройки аж никак не получится. А вот "сучасний мультифункціональний спортивний майданчик" как раз до выборов и построится.

К тому же, насколько я понял, эти "майданчики" будут строить на округах определенных депутатов: Угнич и Макаров (фракция Поруч) и Кальченко (Укроп). Ох неспроста это, ох не спроста.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх