Стало відомо чи відбудеться Відкритий Кубок Кременчука

30.07.2020, 08:31 Переглядів: 1 988

 

Передсезонний турнір збирав у нашому місті найсильніші команди

Відкритий Кубок Кременчука 2020 року не відбудеться, про це повідомляє пресслужба клубу. Карантин через пандемію коронавірусу, і жорсткий графік підготовки ХК «Кременчук» до плей-оф, не дозволить в 2020 році провести Відкритий Кубок Кременчука.

 

- Цього літа команди УХЛ через карантин почали підготовку пізніше звичайного, а на початку вересня відбудуться стартові матчі плей-оф чемпіонату УХЛ-Парі-Матч. У 2019 році Кубок Кременчука проходив на арені «Айсберг» в останні дні серпня, а в цьому році вже 1 вересня наша команда зіграє в півфіналі плей-офф з «Білим Барсом», тоді як минулого року регулярний чемпіонат стартував 14 вересня.


На початку 20-х числах серпня наша команда вирушить грати на Кубок Донбасу-2020 (25-27 серпня), де зіграють найсильніші клуби УХЛ. Льодову підготовку кременчуцька команда почне 3 серпня і на тренування команди залишиться не так багато часу, тому провести турнір у серпні в Кременчуці неможливо. Та й уболівальників на спортивні змагання через карантин на трибуни поки не пускають, тому було прийнято рішення в 2020 році Кубок Кременчука не проводити, - зауважив директор ХК «Кременчук» Тарас Захарченко.


Kremenchuk Open Cup - хокейний турнір, який проводиться у Кременчуці. Переможцем Кубку Кременчука в 2015, 2016 і 2019 роках ставав ХК «Кременчук». У 2017 і 2018 роках турнір не проводився через реконструкцію СК «Айсберг».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх