«Антикоронавірусний батальйон» перевірив маршрутки, які курсують з Кременчука

15.07.2020, 12:02 Переглядів: 5 073 Коментарів: 1

 

Перевірка відбулася у Кременчуці та Горішніх Плавнях

Вчора, 14 липня, «антикоронавірусний батальйон» здійснив чергову перевірку пасажирського транспорту Кременчуцького району на предмет дотримання протиепідемічних заходів. Перевірку здійснювали: Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації спільно з представниками Кременчуцької райдержадміністрації, Управління патрульної поліції у Полтавській області та Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області. 


Транспорт перевірили на дотримання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19) у Кременчуцькому районі.


Перевірка відбулася у Кременчуці та Горішніх Плавня.


 


Особливу увагу робоча група приділяє дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19), а саме:

  • наявність та перевезення пасажирів в распіраторах або захисних масках;
  • наявність біля вхідних дверей транспортного засобу спиртовмісних антисептиків;
  • наявність в салоні транспортного засобу інформаційних матеріалів про необхідність використання засобів індивідуального захисту для користування автомобільним транспортом;
  • наявність у транспортному засобі інформаційних матеріалів для пасажирів про заходи профілактики коронавірусної хвороби (СOVID-19);
  • перевезення пасажирів в межах місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на транспортний засіб, якщо інше не встановлено правилами карантину.

 


Крім того, активно проводилася перевірка дотримання договірних умов, технічного стану транспортних засобів та їх комплектності, зокрема наявності аптечок і повірених вогнегасників. По факту перевірки працівниками поліції складені відповідні акти.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

439
15 липня 2020 14:14

А почему полиция смотрит на колеса и в багажное отделение?Какое это имеет отношение к короновирусному батальону?


17 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх