Родина трійні з Кременчука терміново потребує допомоги в лікуванні сина Ярослава

19.08.2020, 07:02 Переглядів: 13 337

Хлопчик переніс дві операції та потребує ще дві для повноцінного життя

У родині Телятник 4 роки назад відбулося потрійне поповнення - двоє хлопчиків та дівчинка. Цю подію Кременчук чекав з нетерпінням, адже таке відбувається вкрай рідко і остання трійня була у нас в 2010 році. Пологи відбулися у Полтаві в перинатальному центрі, оскільки у Кременчуці не вистачало досвіду приймати аж трьох малюків одночасно.



Як виявилося, у старшого Данііла є проблеми із здоров'ям. У хлопчика вроджена патологія, встановлений діагноз: вроджений вивих правого стегна, дисплазія кульшового суглоба, вроджена згинальна контрактура правого ліктьового суглоба. Дитина зараз росте, й зміцнюється організм, тому треба терміново проводити операції, щоб виправити вивих.


Дитина вже перенесла дві операції у Харкові, необхідна ще одна складна операція з ендопротезування кульшового суглоба із використанням імпланту. Для придбання даного імпланту та її проведення потрібна значна сума коштів.


За лютий-березень родина Телятник зібрала ще 10 тисяч гривень на операцію, яку, на жаль, довелося відкласти через пандемію коронавірусу. 


- Під час карантину фінансова ситуація була дуже складною, оскільки серед усіх родичів працював я один. Тому зібрати кошти на операцію просто було неможливо. Нещодавно ми були у лікаря в Харкові, який повідомив, що краще не затягувати з операцією, - розповів батько трійнят Ярослав Телятник. 



Для тих, хто бажає допомогти родині, реквізити банківської картки:

Банк «Креді Агріколь», номер рахунку: 5167 7304 1117 6159 (батько Телятник Ярослав Олегович)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх