Потужний автогідропідйомник SOCAGE 28Т від Кременчуцького ЗКТ «АЛЬФАТЕКС» вирушив до Миколаєва

2.07.2020, 12:00 Переглядів: 2 276

? 
Компанія «АЛЬФАТЕКС» виконала замовлення згідно з технічним завданням відкритого тендеру.

Телескопічною автовишкою SOCAGE 28Т на шасі МАЗ-4371N2 поповнився рухомий склад компанії, яка входить до OREXIM GROUP. Відтепер її робітниками будь-які ремонтні роботи на висоті будуть виконані швидко та ефективно, адже отримана техніка має надзвичайні характеристики, які не мають аналогів у світових виробників: вантажопідйомність люльки 400 кг, робоча висота підйому 28,5 метрів, горизонтальний виліт стріли — 17,3 метра та наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно.
?

 
Партнером поставки стала лізингова компанія ТОВ ФК «ТРАНСФЕР ГРУП», яка надала вигідне фінансове супроводження договору.
?
Автовишки від провідного італійського виробника SOCAGE — це поєднання європейської якості та надійності, безпеки, маневреності при роботі на висоті та неабиякої точності. Техніка досконало виконає надскладні завдання на будівництві, електромонтажних чи комунальних службах.
?

 
Кременчуцький завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» — офіційний дистриб'ютор SOCAGE в Україні, який пропонує моделі автовишок з робочою висотою підйому від 14 до 75 метрів.


 ?


Більш детально про автовишки SOCAGE: alfateks.com.ua



Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх