З 2 липня у Кременчуці запрацюють кінотеатри: які фільми побачать кременчужани

30.06.2020, 15:39 Переглядів: 4 407

 

Відповідно до рішення обласної комісії ТЕБ і НС, у нашому місті обмежать час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00

З 2 липня у Кременчуці дозволять роботу кінотеатрів за умови, що зали будуть наповнені глядачами не більше, ніж на 50%. Відповідне рішення ухвалили 30 червня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у мерії нашого міста, керуючись Постановою Кабміну від 26 червня 2020 року №522 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. №392».

 

Проте які саме фільми вийдуть у прокат уже в четвер, повідомив лише кінотеатр «Нафтохімік», афішу кременчужани можуть переглянути за посиланням ТУТ. А от на сайтах та сторінках у соціальних мережах Filmax та «Галактика Кіно» наразі немає ні переліку найближчих прем'єр, ні розкладу сеансів.

 

Лише в Інстаграмі кінотеатру Filmax з'явилося ось таке інформаційне повідомлення:


 

ТЪ намагався зателефонувати до кременчуцьких кінотеатрів Filmax та «Галактика Кіно», аби дізнатися, які фільми покажуть кременчужанам наближчими днями, проте їхні телефони вимкнені.

 

Також тут варто додати, що обласна комісія ТЕБ і НС, виходячи з епідемічної ситуації на Полтавщині, вирішила обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: vse.rv.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх