Спортсмени протестували проти звільнення директора КДЮСШ №2

30.06.2020, 15:05 Переглядів: 4 444 Коментарів: 1

 

Лист з підписами направили в Кременчуцьку міську раду 

Перед вихідними близько сотні тренерів та представників КДЮСШ №2 зібралися під стінами спортивної школи. Вони були незадоволені звільненням директора КДЮСШ №2 Віктора Кобзистого. Представники зібрали близько 70 підписів. Викладачі та спортсмени прохали пояснити, чому директора не усунули на час перевірок, а одразу звільнили; чому замість заступника, який мав виконувати обов'язки, призначили тренера. Лист з підписами направили до Кременчуцької міської ради.



Керівник управління молоді та спорту Олександр Мазур, який прийшов на зустріч, розповів, що директора звільнили за одноразове грубе порушення трудових обов'язків згідно з п.1 ст. 41 КзпПУ на підставі акту перевірки.


- Стаття 41. Додаткові підстави розірвання трудового договору з ініціативи власника або уповноваженого ним органу з окремими категоріями працівників за певних умов


Крім підстав, передбачених статтею 40 цього Кодексу, трудовий договір з ініціативи власника або уповноваженого ним органу може бути розірваний також у випадках: 1) одноразового грубого порушення трудових обов'язків керівником підприємства, установи, організації всіх форм власності, його заступниками, головним бухгалтером підприємства, установи, організації, його заступниками, а також службовими особами податкових та митних органів, яким присвоєно спеціальні звання, і службовими особами центральних органів виконавчої влади, що реалізують державну політику у сферах державного фінансового контролю та контролю за цінами, - йдеться у статті КзпПУ.


«ТелеграфЪ» надіслав лист в управління молоді та спорту, щоб ознайомитися актами перевірки. В управлінні повідомили, що це службова інформація й відмовилися надати результати аудиту.


Із власних джерел ми дізналися, що аудиторських перевірок було дві. Після зимової перевірки аудит нагрянув наприкінці квітня, щоб знову перевірити фінансову діяльність КДЮСШ №2. У підсумку знайшли порушення в неправильному списанні металу та заміни тренерів (Наприклад, коли тренер з дітьми виїжджає на змагання, в цей час за графіком у нього стоїть тренування, яке має провести інший тренер. На жаль, через брак фінансування неможливо провести повноцінну заміну: замість тренера з волейболу на тренера з волейболу).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

54
30 червня 2020 22:54

Видать нормально работал и не хотел участвовать в схемах по отмыву, в нужные карманы, городского бабла!!! 


5 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх