Війна, мрія і заколот: що почитати кременчужанам

28.06.2020, 10:02 Переглядів: 2 579

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок

 

 

«Сунь-цзи «Мистецтво війни

Цей давньокитайський трактат полководця та стратега Сунь- цзи – уже два з половиною тисячоліття надихає на перемоги тих, для кого битва є покликом та професією, а ще вона вчить уникати війни до останнього. Бо війна – дорога або до небезпеки, або до загибелі. І лише від мудрості та холоднокровності полководця залежить, де закінчиться цей шлях. Настільна книга імператора Наполеона та маршала Маннергейма, вона і зараз є актуальною для тих, хто вивчає військову стратегію. Планування, розвідка, підтримання дисципліни та бойового духу, уміння перетворити будь-яку невдачу на перемогу – здолати навіть найсильнішого противника.

Жан дАйон «Заговор Важных»

Головний герой роману – нотаріус Луї Фронсак постійно веде якесь розслідування. Ось і зараз в абсолютно ізольованій кімнаті якимось неймовірним чином убитий комісар поліції. Чи існує зв'язок між справами, якими займався покійний – отруєнням пересічного паризького буржуа, нападами таємничого Шкуродера на жінок, - та смертю короля? Випадково Фронсак виявляється втягнутим в інтриги та змови вищої знаті – Важливих, як в насмішку називали їх сучасники. Але, яка головна мета змови Важливих – боротьба за вплив на Анну Австрійську, чи вони планують вбивство кардинала Мазаріні?

 
 

Вікторія Горбунова «Мрія про маленьке життя»

У цьому романі ви знайдете любов і зневіру, відчай і надію, страшний вирок і відродження – все те, що переживає головна героїня, яка живе поруч з вами. Вона може бути вашої сусідкою або колегою, донькою чи невісткою. Відверта оповідь жінки, яка не скорилась обставинам. Щире зізнання в коханні до життя.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх