Вибух свіжості: топ-6 акватичних парфумів на EVA.UA

2.07.2020, 10:00 Переглядів: 2 421

 

У прохолодну пору року тонкий аромат акватичних композицій часто губиться та лишається непомітним, одна літня спека — їх зірковий час.

 Ці парфуми наповнені компонентами, якими ми так прагнемо освіжитися: запах морського бризу, вологого повітря після дощу, тонкі пахощі водних квітів, доповнені свіжими фруктами та травами. Шукаєте такий аромат? Представляємо вам топ морських парфумів, які підкорили покупців національної мережі краси EVA.


Для нього


1. Paco Rabanne Invictus Aqua


Фланкер легендарного Invictus з’явився на світ завдяки давньогрецьким міфам, якими надихалися парфумери, створюючи відсвіжну та збадьорливу версію аромату. Деревно-водяна композиція криється у флаконі у формі кубка переможця, готова будь-якої хвилини вразити поєднанням грейпфруту, рожевого перцю, морської води та сірої амбри. 


2. Bvlgari Aqva Pour Homme Marine

 

Ця композиція — втілення фруктового саду на океанічному березі. Водяні ноти та морські водорості в поєднанні з цитрусами готують неймовірний заряд свіжості, неролі додають пікантності, а вірджинський кедр та амбра зводять компоненти в один ансамбль. Прагнете зарядитися енергією? Час завітати на EVA.UA за флаконом у вигляді дорогоцінного аквамарину. 


3. Davidoff Cool Water Men


Один із перших акватичних ароматів, випущений у 1988 році, задав тренд і сьогодні є вічною класикою. Поєднання зелених та водяних нот з теплотою спецій, жасміновою ніжністю та мужнім деревно-тютюновим звучанням і досі притягує увагу чоловіків та зачаровує жінок. 


Для неї


1. Antonio Banderas Queen of Seduction


 

Спека — не привід відмовлятись від звабливих ароматів, а власниця Queen of Seduction точно знається на мистецтві спокуси. Творіння іспанського дому має квіткове серце, яке оберігають початкові водяні та цитрусово-малинові терції. В основі розкривається пишнота піонів та ірису, а у шлейфі замша, амбра та білий кедр нагадують про благородне походження аромату. 


2. Hermes Eau Des Merveilles Bleue


Хочете вирватися із задушливого міста на океанічний берег? Цей варіант — для вас. Це казкова історія у блакитних кольорах, у якій ліс з рідкісних дерев тихо нашіптує свої загадки під дихання землисто-пряних пачулів. 


3. Issey Miyake L'Eau Dissey


Чи можна візуалізувати ароматичну композицію? L'Eau Dissey — це пишний букет, зібраний у королівському саду щойно після дощу. Погляньте на ніжні пелюстки, на яких досі тремтять прохолодні краплі: тут зібралися троянда, цикламен, фрезія, латаття, лілія та водяна півонія, аби вразити та полонити обранця власниці. 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх