Історія, яку можна торкатися та нюхати: етноколорит Полтавщини

22.06.2020, 13:31 Переглядів: 3 568

Як відпочити у Полтавській області

У рамках проекту «Україна All inclusive» журналісти 1+1 проїхались кількома регіони України, щоб показати можливості відпочинку в Україні в той час, коли кордони частково закриті, а в світі фіксують велику кількість інфікованих на COVID-19.


На телеканалі показали туристичну Полтавщину. Цей регіон вражає своїм етноколоритом, тут можна знайти готелі-хутори, пожити у справжній українській хаті та зануритися у минуле.


- Життя в автентичній українській хаті – це не єдина розвага на Полтавщині. Тут можна відвідати музеї, етнофестивалі, взяти майстер-клас з гончарства чи кулінарії, відпочити на пляжі, покататися на велосипедах, покуштувати справжні українські вареники та страви за рецептами пращурів. А також навіть провести церемонію одруження за всіма українськими традиціями. А для тих, хто не хоче занурюватися у давнину, за 15 хвилин від Полтави знаходяться  сучасні готелі, аквапарк, мотузковий парк, басейн, спа, спортивні майданчики для дітей та дорослих, на кожному кроці – контактні зоопарки, велосипеди, коні та смачні вареники, – йдеться у повідомленні.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх