Стадіон «Кредмаш» з'явився на карті національного проєкту «Велике будівництво»

25.05.2020, 17:27 Переглядів: 5 502

 

Експертизу проєкту мають завершити до кінця місяця

Стадіон на вулиці Гагаріна (раніше стадіон «Кредмаш», - ред.) з'явився на карті національного проєкту «Велике будівництво». На мапі позначені об’єкти, що будують чи реконструюються цього року в країні: 157 дошкільних закладів, 246 шкіл, 170 стадіонів і спортивних споруд, 422 амбулаторії, 212 багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, а також ремонт доріг державного та місцевого значення.


 


Програма здійснюється за рахунок Державного фонду регіонального розвитку, субвенції місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, субвенції на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» та коштів місцевих бюджетів.


Ще у лютому озвучували кінцеву дату презентації проєкту - березень, а вже у травні проводити перші роботи з його реконструкції. «ТелеграфЪ» поцікавився у директора МФК «Кремінь» Андрія Недяка та віцемера Руслана Проценка, як просувається проєкт реконструкції стадіону. До речі, на початку травня стадіон на вул. Гагаріна відзначив 92-річницю.



Благання кременчужан про реконструкцію стадіону на вулиці Гагаріна


Ми направили у мерію запит в якому запитували про фінансування проєкту. Ніяких конкретних дат початку робіт або презентації готового проєкту не називалися. Проте озвучувалися цифри на завершення проєктно-кошторисної документації та на першу чергу будівництва стадіону у розмірі - 13 685 066 грн.



 


Директор «Кременя» повідомив, що проєкт знаходиться на завершальному етапі, і вже до кінця місяця має отримати позитивну відповідь.


Представлення самого проєкту реконструкції відбудеться лише після того, як з міського бюджету буде профінансована кінцева експертиза проєктно-кошторисної документації.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх