На Полтавщині планують встановити пам’ятник полеглим воїнам замість погруддя комуніста

24.05.2020, 17:05 Переглядів: 2 995 Коментарів: 1

 

Проєкт пам’ятника вже готовий, хоча на комісіях будуть розглядати інші варіанти та пропозиції

Пам’ятник та алею Героїв хочуть встановити на місці  пам’ятника герою соціалістичної праці, що розміщений на вул. Центральна у Нових Санжарах. Про це повідомляє сайт zmist.

 

Ініціатор встановлення пам’ятника та облаштування алеї - керівник Полтавського осередку ВГО «Сокіл» Георгій Сьомін. Він направив лист до селищного голови Новосанжарської ОТГ з проханням розмістити пам’ятник українських воїнів на площі біля місцевого військового комісаріату, на місці пам’ятника герою соціалістичної праці Олександру Коваленку.

 

Проєкт пам’ятника вже готовий, хоча на комісіях будуть розглядати інші варіанти та пропозиції. Кошти планують залучати із районного бюджету та збиратимуть серед небайдужих містян. Також на засіданнях комісії мають знайти експерта, який зможе оцінити суму будівельних робіт, бо поки що вартість встановлення пам’ятника та облаштування алеї Героїв лишається невідомою.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
25 травня 2020 11:23

Поцікавився хто ж такий цей товариш Коваленко і за що отримав Героя, навіть двічі. А дали йому героя в 1948 році за його роботу в 1947 році на посаді 1-го секретаря, а точніше за ...получение высоких урожаев пшеницы, ржи, кукурузы и сахарной свеклы при выполнении колхозами обязательных поставок и натуроплаты за работу МТС... По буряку план був перевиконаний на 60%. Уявляєте ,як він колгоспників здоїв в 1947 році, що ледве не повторили 1933?  


3 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх