Земельні ділянки під Горішніми Плавнями вартістю 31,9 млн грн намагаються повернути у державну власність

23.05.2020, 13:09 Переглядів: 3 124

 

Фермер незаконно користувався вісьмома земельними ділянками вартістю майже 31,9 млн грн. Тепер їх повертатимуть у держвласність

Міський суд міста Горішні Плавні відкрив провадження у справі за позовом Кременчуцької місцевої прокуратури, пред’явленим до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області та фізичної особи про скасування наказів управління, визнання недійсними договорів оренди та повернення земельних ділянок загальною площею понад 127 га і вартістю майже 31,9 млн грн у державну власність. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Полтавської області. 


Встановили, що створивши фермерське господарство, упродовж 2013-2015 років житель Горішніх Плавнів уклав з управлінням договори оренди на 8 земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів на території Дмитрівської сільської ради.


Проте чоловік раніше отримував землю в оренду, а тому використав своє право на подальше її одержання без проведення земельних торгів. З метою відновлення порушених інтересів держави прокуратура звернулася до суду.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх