Сполучення до Горішніх Плавнів планують відновити сьогодні, а ось до Світловодська - влітку (поки не відновлять)

22.05.2020, 12:16 Переглядів: 12 099

  

Рішення мають затвердити сьогодні 

З 1 червня мають відновити сполучення зі Світловодськом, а до Горішніх Плавнів їздитимуть від завтра. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Рішення про міжміські перевезення мають затвердити сьогодні.


Керівник управління транспорту Руслан Івашина зауважив, оскільки сполучення між Світловодськом та Кременчуком - міжобласне, його можуть поновити лише з 1 червня. А ось маршрутки у Горішні Плавні мають поновити сьогодні.


Правоохоронців попрохали приділити увагу маршруткам, які заїжджатимуть до Кременчука, на дотримання карантинних обмежень (щоб не перебільшувала кількості посадкових місць).


Доповнено 


Кременчук за всіма показниками готовий до запровадження адаптивного карантину, тобто до суттєвого пом’якшення обмежень.  Але Полтавська область визначена Урядом як така, що не готова до переходу на 2 етап виходу із карантину. Причина - низька кількість  проведених тестувань на 100 тисяч населення. Тож у нашому місті, на жаль, поки що не можуть бути застосовані пом’якшувальні заходи, через неготовність області.


Засідання обласної комісії перенесли на понеділок, отже і всі решення про послаблення карантину раніше понеділка прийняті не будуть.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх