Міністр інфраструктури заявив, що з 22 травня поступово буде відновлюватися робота транспорту

20.05.2020, 16:16 Переглядів: 5 161 Коментарів: 1

Спочатку відновлять наземний транспорт, з 1 червня - залізничний

У регіонах, де епідеміологічна ситуація йде на спад, з 22 травня буде поступово відновлюватися робота транспорту. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.


Вже з цієї п’ятниці почнуть «ходити» регулярні та нерегулярні автобуси у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні, а з 25 травня дозволяється перевезення пасажирів у метро. Але за обов’язкового дотримання всіх необхідних заходів безпеки: масочного режиму, температурного скринінгу, постійної дезінфекції тощо.


Відповідно до рішення Уряду, з 1 червня відновлюються залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні.


Крім цього, з 1 червня почнуть здійснюватися міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Проте, якщо це перевезення до регіону, в якому не діють послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% від кількості місць для сидіння за умови розсаджування пасажирів з вільним місцем поруч, спереду та позаду.


Разом з тим, з 15 червня дозволяється приймати і відправляти повітряні судна, що виконують регулярні пасажирські перевезення авіаційним транспортом.


 

Джерело: mtu.gov.ua


Сам термін карантину в Україні продовжено до 22 червня цього року.

Теги: карантин
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
20 травня 2020 22:57

Честно говоря меня удивляет что жд пустят позже. Вагоны то попросторнее будут автобусов. Да и ранее вроде они заявляли что могут запустится хоть и на следующий день как отмашку дадут


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх