«Моя дівчинка майже помирала на моїх руках»: потрібна допомога Карині Шарлай

23.05.2020, 19:02 Переглядів: 18 784

 

Маленька кременчужанка має ДЦП й потребує нашої з вами підтримки

9-річна кременчужанка Карина Шарлай має діагноз ДЦП. Останнім часом у дівчинки відновилися приступи епілепсії до 100 разів на день. Про це «Телеграфу» розповіла мама дівчинки Анна.


- Каришці дуже погано, я боюсь, що це агонія: відновилися приступи епілепсії до 100 разів за день і все тому, що не можу купити потрібні ліки. Вчора вночі моя дівчинка майже помирала на моїх руках. Вона втратила свідомість, губи посиніли, очі та носик почали розпухати. Температура піднялася до 40°, тільки після повторного дзвінка до нас приїхала швидка. Страшно те, що я знаю, що у місцевій лікарні не знають що робити з такою дитиною, на все одна відповідь: «А що ви хочете? У вас неврологія!», - поділилася Анна.


Останнім часом стан Карини погіршився. Через деформацію стопи та хребта збільшилася кількість приступів епілепсії та погіршився стан дівчинки. Родину направили в інститут Харкова, але для повного обстеження необхідно 20 тисяч гривень. 


- Я очень надеюсь , что при полном обследовании и назначением профессорами правильного лечения, правильно подобранных против эпилептических препаратов, у Карюшки состояние пойдёт на улучшение. И тогда мы сможем в скором будущем повезти Карюшку на лечение и реабилитации заграницу: Возможно в Будапешт, Израиль, Варшава, Германия.


Столько сил и терпения в этой маленькой девочки! Не смотря на боль, Карюшка продолжает бороться со своим диагнозом , пытается за счёт спастики жевать и глотать твёрдую пищу, и даже поднимать головку и удержать ее две , три минуты и при этом очень красиво улыбаться мне в ответ… Я благодарна каждому из Вас за беспокойство и огромную помощь, которую мы получаем на сегодняшний день от вас – написала мама дівчинки.



Реквізити банківської картки: ПриватБанк 4731 2191 1722 3549 (мама Анна Шарлай)


Кременчужанка не здається та через всеукраїнський телеканал звернулася за допомогою у закупівлі ліків, які допомагають маленьким не відчувати себе «овочем». Адже по всій Україні діти, хворі на епілепсію, лишилися без життєво важливих ліків. Усі потрібні препарати виробляють у Європі, але кордони зараз закриті. І врятувати малих від реанімації може лише терміновий гуманітарний вантаж. Утім, чи зможе влада його організувати?


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх