Через нові карантинні обмеження кременчужанам радять фотографувати документи на смарфтон

7.04.2020, 16:03 Переглядів: 7 555 Коментарів: 3

Відповідні рекомендації озвучив керівник патрульної поліції Кременчука

На засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації у мерії 7 квітня обговорили нові карантинні обмеження. Мова йшла про заборону з'являтися у громадських місцях без документів, що посвідчують особу.


Мер Кременчука Віталій Малецький запитав у керівника патрульної поліції Олександра Борзенка, як чинять патрульні, якщо людина забула паспорт. Борзенко порекомендував сфотографувати документи на смартфон. Також звернув увагу на додаток «Дія», в якому є цифрове посвідчення водія.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
7 квітня 2020 18:18

Рекомендую мэру задать начальнику полиции другой вопрос. Каким образом статья закона об админ. нарушениях связана с требованиями полиции(в том числе и про паспорт). Искал эту взаимосвязь - не нашёл


17 4
0
7 квітня 2020 19:29

Цитата: vortex

Каким образом статья закона об админ. нарушениях связана с требованиями полиции(в том числе и про паспорт). Искал эту взаимосвязь - не нашёл

Всі випадки, коли поліцаї мають право вимагати пред’явлення документів, прописані в ЗУ Про поліцію. Поліцай не може просто так підійти і вимагати документи, перед цим він повинен назватися і повідомити  про причину перевірки документів, таких причин може бути 6. Одна з них це коли громадянин  вчинив або має намір вчинити правопорушення. 


10 1
0
7 квітня 2020 19:38

Смотрел сегодня выступление адвоката на "Прямом канале///".

 

Давал умные советы. Например, если полицмен имеет к вам претензии насчет документов или прогулки в парке, то потребуйте документы у копа, и пусть он снимет маску, а то есть подозрение, что "казачок засланный", снять маску коп не имеет права, чтобы вас не заразить, а значить он не настоящий. Можно кричать "КАРАУЛ!, полиция!" (независимо, снял он маску или нет)


14 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх