Лікування онкохворих у Кременчуці не припиняється, деякі призначення лише відтерміновуються

7.04.2020, 15:05 Переглядів: 2 191

На даний час у онкодиспансері кількість проведення хіміотерапій значно знизилася, якщо раніше курси хіміотерапії проходили 40-50 пацієнтів, то наразі таких лише 4-5

Питання щодо можливості проїзду людей, що мають хронічні захворювання до лікувальних закладів  розглядали сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. За словами начальника управління охорони здоров’я Максима Середи, минулого тижня питання щодо того, як бути онкохворим, які мають пройти перший або черговий курс хіміотерапії, відпрацьоване з головним лікарем онкодиспансеру та Центрами первинної медико-санітарної допомоги.



Максим Середа зазначив, що на даний час у онкодиспансері кількість проведення хіміотерапій значно знизилася, якщо раніше курси хіміотерапії проходили 40-50 пацієнтів, то наразі таких лише 4-5.


- Там, де згідно з  клінічними показниками  його можна відтермінувати,  онкологи призначатимуть це лікування  після завершення карантину. У випадках, коли такої можливості немає,   хіміотерапію будуть проводити. Для тих пацієнтів, у яких немає можливості доїхати до лікарні власним транспортом, або за допомогою родичів, буде виділятися транспорт центрів  первинної медико-санітарної допомоги, - говорить головний медик міста.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх