Правоохоронці склали протокол за порушення умов карантину на псевдоволонтерів, які торгували масками у Кременчуці

6.04.2020, 12:13 Переглядів: 5 969 Коментарів: 6

У цілому поліція склала два протоколи за добу за порушення умов карантину

За минулу добу правоохоронці склали протокол за порушення умов карантину (стаття 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення). Про це повідомив представник поліції Кременчука Дмитро Кисельов 6 квітня під час засідання оперативного штабу з питань запобігання захворюваності на коронавірус.


- Одна громадська організація міста здійснювала під приводом волонтерської діяльності продаж масок, - розповів Дмитро Кисельов.



Він підкреслив, що така діяльність заборонена, а якщо це волонтери, то вони мали б безплатно роздавати маски кременчужанам.

Складений адмінпротокол, діяльність організації знаходиться під контролем правоохоронців.


Крім цього, патрульна поліція склала протокол на молодих людей, які розпивали спиртне та курили на зупинці, при цьому компанія була без масок. На зауваження патрульних не зреагували. Результат – протокол за порушення умов карантину (ст. 44-3 КУпАП). Про це повідомив начальник патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко.


Нагадаємо, штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм становить від 17 тисяч до 34 тисяч гривень. Для посадових осіб - штраф від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
6 квітня 2020 12:24

вот и попили пивка.


12 2
29
6 квітня 2020 12:32

Цитата: jondin

вот и попили пивка.

А чего удивлятся ,у них вместо мозгов пиво!А как известно в пиве извилины отсутствуют!


17 3
132
6 квітня 2020 15:20

"38 годин додому добирався капітан ХК «Кременчук» Микола Кисельов, через карантин та зaкриті кордони" - ЭТО ТОТ ЖЕ??? Если ОН - почему не на изоляции?!!! И какого ... ххх ...  "добирался" - в наши края?!?!?!


5 3
0
6 квітня 2020 18:47

Цитата: Yuri

"38 годин додому добирався капітан ХК «Кременчук» Микола Кисельов, через карантин та зaкриті кордони" - ЭТО ТОТ ЖЕ??? Если ОН - почему не на изоляции?!!! И какого ... ххх ...  "добирался" - в наши края?!?!?!

Ну причем тут наши края? Написано ж черным по-белому, что домой, в Череповец, Вологодская область, Россия. Из Борисполя туда 1200 км по прямой. Раньше долетал (через Минск, видимо) за 4 часа со стыковкой, а сейчас понадобилось 38 часов.


2 0
364
6 квітня 2020 20:03

"...Він підкреслив, що така діяльність заборонена, а якщо це волонтери, то вони мали б безплатно роздавати маски кременчужанам..."

 

Безплатно роздавати повинна влада. А вона навіть продаж нормально організувати не може. Тільки штрафувати може - одних за те, що не мають масок, а інших за те, що продають. Театр абсурду.


4 0
383
6 квітня 2020 20:36

кто то тут писал про неправомерность действий полиции, и про то что через 3 часа выйдет без постановы, если будет без документов и не будет говорить кто он. Вот двое таких тоже утром умничали в Киеве.

6 апреля, во время акции протеста против противоэпидемических запретов на территории Гидропарка между участниками мероприятия и полицейскими возник спор. Мужчины выражали недовольство из-за невозможности тренировки на спортивной площадке. В результате двух наиболее активных участников события доставили в территориальное управление полиции, где установили их анкетные данные и взяли объяснения.
На обоих мужчин - 1979 и 1988 годов рождения, составили административные протоколы по ст. 44-3 (Нарушение правил карантина людей) Кодекса Украины об административных правонарушениях. Один из них находился на улице без средств индивидуальной защиты, а второй - находился в парковой зоне без документов.

1 9

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх