На Полтавщині чоловіки жорстоко побили жінку, а потім поховали її заживо

6.04.2020, 10:34 Переглядів: 7 410 Коментарів: 5

Мотивом цього могла стати нібито крадіжка собаки. Проте односельці у таку причину не вірять

Днями 57-річна Ніна пережила жорстоке побиття. Як повідомляють у сюжеті програми «Свідок», жахіття почалося, коли потерпіла прийшла до сусідів. До сусідської хати забігли двоє братів та їхній родич, вони почали бити чоловіка. Далі нападники почали знущатися з Ніни: били кулаками та битами, намагалися втопити. Сусіди не могли перешкодити знущанню, бо їм погрожували фізичною розправою.


Посеред ночі катування продовжувалося на цвинтарі. Жінку змусили копати собі могилу та вкинули до неї напівпритомну й закидали землею. Попри серйозні травми, Ніні вдалося вибратися. Жінка дібралася додому та втратила свідомість на своєму подвір'ї.


У жінки діагностували переломи кісток носа, множинні забої та гематоми голови, рани верхньої губи, ссадна, гостру черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Після побиття правоохоронці почали з'ясовувати причину такої жорстокості. Виявилося, що жінку катували через сусідського собаку. Пів року тому родину потерпілої звинуватили у крадіжці вівчарки. Побили чоловіка Ніни, намагалися вивезти за село, проте йому вдалося втекти.


Матір ймовірних злочинців звинувачує родину Ніни у крадіжках та не вірить, що її сини могли таке вчинити. Натомість селяни не вірять, що причиною такого звірства міг стати собака.


Поліція відкрила кримінальне провадження по статті «Хуліганство», вирішується питання про внесення даних по статті «Умисне позбавлення волі». Головні фігуранти - брати, що били Ніну. Поки чоловікам не оголосили про підозру.


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Свідок НТН, youtube
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

0
6 квітня 2020 10:50

Хулиганство? Серьёзно? Как по мне так это посягательство на жизнь и здоровье, совершенной группой лиц. От 8 до 12 лет светит "вершителям правосудия"!


50 0
513
6 квітня 2020 11:00

Цитата: VsegdaProtiv

Хулиганство? Серьёзно? Как по мне так это посягательство на жизнь и здоровье, совершенной группой лиц. От 8 до 12 лет светит "вершителям правосудия"!

они уже уволились


5 4
0
6 квітня 2020 11:07

Поліція відкрила кримінальне провадження по статті «Хуліганство»

Ох у нас і поліцаї... А деж тілесні, а де ж проникнення до чужого житла, погроза вбиством. І ще після такого вимагають до себе якоїсь поваги, приклади там приводять поліції США, вимагають і собі таких преференцій і зарплат. На мінімалку вас  і то багато за таку роботу


32 2
84
6 квітня 2020 11:44

ха ха ха - «Хуліганство».

Хулига?нство — грубое нарушение общественного порядка, открытое выражение неуважения к устоявшимся нормам общества.

 

 


17 2
0
6 квітня 2020 11:47

почему такая строгая статья "хулиганство ", а вдруг им штраф выпишут 170 грн.


17 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх