За минулу добу рятувальники ліквідували 32 пожежі на відкритих територіях та 1 лісову пожежу

4.04.2020, 14:19 Переглядів: 2 537

 

Внаслідок займань було знищено понад 90 га сухої рослинності й очерету

Протягом 3-го квітня вогнеборці з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України ліквідували 32 пожежі на відкритих територіях та 1 лісову пожежу.


Горіння зафіксовані у містах: Полтава, Кременчук, Горішні Плавні, Лохвиця, смт. Велика Багачка, Семенівка, Чутове, а також у Козельщинському, Диканському, Лубенському, Лохвицькому, Решетилівському, Глобинському, Гадяцькому, Кременчуцькому, Полтавському, Зінківському, Гребінківському та Хорольському районах.


Внаслідок займань було знищено понад 90 га сухої рослинності й очерету.



Також, минулої доби поблизу с. Жирки Кобеляцького району вогнеборці ліквідували пожежу у лісовому масиві ДП «Новосанжарський лісгосп». Вогнем знищено 30 га лісової підстилки, 8 га хвойного самосіву Червоноквітівської сільської ради та 10 га очерету та сухої рослинності.


У ліквідації пожежі брали участь 18 відділень ДСНС, 13 одиниць техніки лісового господарства та пожежний потяг «Південної залізниці».



Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум'я швидко розповсюджується на значні території.


Якщо під час відпочинку на природі, або знаходячись на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню - негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером «101».

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: ГУ ДСНС України у Полтавській області Джерело відео: ГУ ДСНС України у Полтавській області
Теги: пожар
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх