Карантин для учнів і студентів продовжать, - прем'єр

4.04.2020, 16:01 Переглядів: 8 580 Коментарів: 2

 

Послаблення заходів, що можливі наприкінці квітня, не стосуватиметься учнів та студентів

Часткове послаблення карантинних заходів, що може відбутись при зниженні захворюваності на COVID-19 наприкінці квітня, не стосуватиметься студентів та школярів. Для них карантин буде продовжений. Про це, під час свого відеозвернення до українців, сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.



Він повідомив, що з 6 квітня будуть введені додаткові заходи безпеки щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції в Україні.

Разом з тим він наголосив, що Україна не може дозволити собі не працювати півроку або навіть два-три місяці. У разі, якщо буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності, то наприкінці квітня Кабінет Міністрів зможе розпочати поступове послаблення карантинних заходів.


Цей процес буде відбуватись у декілька етапів.


«Перше, на роботу підуть люди працездатного віку, паралельно буде частково відновлюватись рух громадського транспорту. Це дозволить вже з початку травня розпочати рестарт економіки, але разом з тим це не означатиме послаблення інших карантинних заходів», - наголосив Шмигаль.


За словами прем’єр-міністра, оскільки загроза поширення коронавірусної інфекції нікуди не зникне обмеження на прогулянки, масові зібрання та інші розваги будуть все одно діяти.


«Всі без виключення будуть зобов'язані носити маски та дотримуватись карантину. Для старших людей, студентів та школярів карантин буде продовжений», - повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.


За його словами, уряд намагається утримати баланс між карантинними заходами та збереженням економіки.


«Реалізація цього плану цілком залежить від кожного з вас. Спільними зусиллями ми маємо відповісти на виклики сьогодення. Будьте здорові», - сказав прем’єр-міністр України.


Як відомо, зараз в Україні діє рішення Кабінету Міністрів про продовження карантинних заходів до 24 квітня 2020 року.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: enigma-project.ru
Теги: карантин
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

383
4 квітня 2020 16:09

завезли заразу оптом в Украину, развезли по всем областям, а потом остальных одели в маски за их счет( и не маленький , 100гр антисептика в аптеке возле роддома 75 грн-это мыслимая цена?), одели в маски и берут с них же штрафы!!!При том что те, кто действительно заразен- разгуливают по улицам и сбегают из обсервации, да еще и им же разрешено по магазинам ходить!!!!!!!Нонсенс....еще нужно ввести проверку масок. Потому как в одноразовых ходят по 2 недели-какой толк от них?и тоже штрафовать- вот где не освоенная ниша!


53 2
0
4 квітня 2020 18:23

на Филлипинах вроде как вообще стреляют за нарушение режима


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх