В Україні з усіх хворих на COVID-19 лише одна людина підключена до апарату ШВЛ - МОЗ

2.04.2020, 14:32 Переглядів: 3 879 Коментарів: 2

Майже половина осіб лікується в медзакладах

 

З нинішніх 804 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію в Україні до закладів охорони здоров’я госпіталізовано майже 50% хворих, один пацієнт підключений до апарату штучної вентиляції легень. Про це сьогодні, 2 квітня, заявив заступник Міністра охорони здоров’я України, Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.


З усієї кількості хворих 398 осіб ушпиталили в заклади охорони здоров’я. Решта перебуває на амбулаторному (домашньому) лікуванні. Серед госпіталізованих – 20 дітей і 26 медпрацівників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

601
2 квітня 2020 14:50

Так шо це - даремно коментатори тут паніку підіймали?


7 3
738
1
2 квітня 2020 19:23

 Як так "легко " усі хворіють, то чого ж оті 20 хворих померли! Кажуть, що лікуватимуть тих. кому до65 років, а Більше за  65_ то на розсуд Бога.  Лікуватимуть того , хто заплатить, а, в кого немає благодійного внеску, то "пролітають" Звісно медики перші приймають на себе удар. Та мені найжалкіше саме санітарок. В спец інфекційному відділенні увесь мед. персонал в захисному одязі. Можна тільки уявити, як дихати  в закутаному, запакованому мішкові , коли він не пропускає повітря. Та лікар оглянув, послухав,і сів писати . А, санітарці треба в такому прикиді мити, прибирати, згибатися, присідати, і ще сотню разів різні фізичні вправи робити. Та за годину такої праці людина буде наче лимон вижата. а, треба цілий день отак! А, санітарки переважно жінки пенсійного віку. Де ж їм сили брати. Їм би високу зарплатню. 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх