«Шашличні» компанії в парках Кременчука планують «розганяти» велопатрулями

2.04.2020, 13:31 Переглядів: 3 556 Коментарів: 3

Залучити до цього хочуть патрульну поліцію та Нацгвардію

 

На вулицях Кременчука скоро можуть з'явитися велопатрулі. Таку можливість сьогодні, 2 квітня, обговорювали під час засідання оперативного штабу у мерії.


Велопатрулі будуть обстежувати парки, щоб не допустити там скупчення людей. Міський голова Віталій Малецький анонсував 1 квітня, що підпише розпорядження і заборонить різноманітні заходи у парках та лісах за участю більше ніж трьох осіб із вживанням алкоголю.


Начальник військової частини 3059 Євген Шульга зазначив, що за добу з особового складу залучається 110 військовослужбовців. Вони охороняють громадський порядок на вулицях та в комунальному транспорті. Щодо велопатруля, то поки не дозволяють погодні умови, адже форма для патрулювання на велосипедах передбачає футболку та шорти. Віталій Малецький запропонував одягти велопатрулі у звичайну форму, яка передбачає штани, щоб допомогти пішим патрулям обстежувати територію парків. Євген Шульга зазначив, що ідею патрулювання парків на велосипедах обговорить з патрульною поліцією.


Командир батальйону патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко сказав, що згоден розглянути можливість патрулювання на велосипедах, якщо міська рада допоможе з верхнім одягом. За словами Борзенка, у наявному верхньому одязі у патрульних незручно буде їздити на велосипеді. Мер пообіцяв відпрацювати питання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

325
2 квітня 2020 20:26

Этот ... возомнил себя Наполеоном. Шлите его и прочих куда по-дальше, соблюдая при этом правила личной гигиены. Придраться они могут только за разведение костров и "100 грамм" - распитие спиртных напитков в общественных местах запрещено.


7 1
4 365
1
2 квітня 2020 20:35

Цитата: Pereselenets
Придраться они могут только за разведение костров и "100 грамм" - распитие спиртных напитков в общественных местах запрещено.
так этого достаточно.


0 3
0
2 квітня 2020 21:01

интересно, давно ли лес стал общественным местом?


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх