У Полтаві водій в'їхав у кладовище: чоловік був настільки п'яний, що алкотестер зашкалив

29.03.2020, 08:54 Переглядів: 6 538 Коментарів: 3

 

Подібна ситуація з алкотестером свідчить про те, що вміст алкоголю у видихуваному повітрі перевищує допустиму норму у понад 25 разів

28 березня, близько 15.00, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Полтаві на вулиці Колійній. Стало відомо, що водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням та заїхав на територію кладовища. Керманич зніс декілька металевих огороджень, стіл і надгробний пам’ятник, - інформує патрульна поліція Полтавської області.


 


На місці події патрульні встановили особу водія та помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. 41-річний полтавець погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера Drager в присутності двох свідків.


Показники приладу перевищували вимірювальний діапазон. Це означало, що вміст алкоголю у видихуваному повітрі перевищує допустиму норму у понад 25 разів. Допустима норма - 0,2 проміле.


 


На чоловіка склали за ст.124 (створення ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Про пошкоджене майно відібрано заяви, які передано до територіального відділення поліції. Автомобіль евакуювали на майданчик зберігання тимчасового затриманих транспортних засобів.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Полтавської області, фейсбук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
29 березня 2020 11:58

Мне кажется что это джедаи в жилетах его неправильно заправили алкоголем, а чувак, слетевший с дороги, просто оказался не в том месте, не в то время... вот и "зашкалил".. (но это не точно). Показывает больше 5 промилле данный алкотестер. Чтоб его в зашкал пустить надо было в банку спирта "клюнуть" его. 


5 8
0
29 березня 2020 14:29

правильную дорогу нашел


6 0
0
29 березня 2020 20:05

Цитата: euroexpert

правильную дорогу нашел

скорости не хватило. 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх