Карантин не перешкода для знань! Дистанційне навчання в Академії ШАГ!

26.03.2020, 10:00 Переглядів: 4 125

 

У всіх регіонах України від 12 березня був оголошений карантин. В першу чергу запобіжні заходи торкнулися сфери освіти – всі вузи, школи та дитячі сади закриті.

Якщо дорослі, в основному, зайняті роботою, то що ж робити дітям, коли на вулицю виходити не можна? Кременчуцька філія Комп'ютерної Академії ШАГ на час карантину повністю перейшла в режим онлайн навчання. Студенти всіх курсів, як для дітей, так і для дорослих, отримали можливість проходити навчальну програму дистанційно. Старші діти відвідують заняття, перебуваючи вдома, і вже по достоїнству оцінили такі уроки. Приймальна комісія працює у віддаленому режимі - у вас як і раніше є можливість приєднатися до числа студентів і провести карантин з користю.



Зовсім скоро стартують курси з Інтернет-маркетингу, Веб-розробки, Професійна Комп'ютерна Освіта (включає в себе: Розробку програмного забезпечення, Графіку та дизайн, Мережі та Кібербезпеку). Так само, відкрито набір в Малу Комп'ютерну Академію для дітей 7-14 років.


Під час карантину Академія ШАГ не дасть нудьгувати! Ми розробили велику кількість безкоштовних онлайн-івентів:










  

Щоб відвідати ці онлайн-заходи безкоштовно, досить тільки заздалегідь зареєструватися на сайті: https://kremen.itstep.org/events.


Пізніше з'являться інші заходи, в яких можна взяти участь віддалено. Посилання на трансляції зареєстровані користувачі отримають напередодні проведення заходів на свої e-mail адреси.


Отримати консультацію з будь-якого з перерахованих вище напрямків, а також дізнатися про нові онлайн програми на час карантину для дітей 10-16 років можна за телефонами:


+38 067 899 09 16

+38 073 797 88 17

+38 050 426 07 51


Або на нашому сайті:

https://kremen.itstep.org/

 

Будьте здорові!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх