«Кремінь» стежив за епідемією і десь ми відчували, що все йде до паузи»: новачок Ернест Астахов

23.03.2020, 12:02 Переглядів: 2 431

 

До команди повернувся захисник

Футбольний клуб «Кремінь» підписав контракт із 21-річним захисником Ерестом Астаховим. Ернест встиг зіграти у контрольному матчі з «Вікторією» та разом з командою готуватися до першого матчу з «Минаєм». Пандемія коронавірусу вносила щохвилини свої корективи: спочатку матч планували без глядачів, а згодом чемпіонат поставили на паузу.


- Команда стежила за епідемією і десь ми відчували, що все йде до паузи. Рішення про призупинення чемпіонату для нас не було несподіванкою, - поділився Ернест Астахов. - Підтримувати форму буду обов'язково, плюс у мене є програма по якій буду готуватися. Звичайно погано, що не працюють спортзали, але якось будемо замінювати. Так що буду намагатися підійти до сезону у якомога кращій формі.


Нагадаємо, що Ернест виступав за «Кремінь» у цьому сезоні й у жовтні покинув команду за обопільною згодою сторін. До цього Ернест Астахов провів за «Кремінь» 25 ігор. Восени позаминулого року на матчі з «Миром» отримав серйозну травму й покидав поле на плечах лікаря. Футболіст переніс операцію й тривалий час проходив реабілітацію. На поле Ернест вийшов вже наприкінці зимових зборів «синьо-білих». А вже весною після гри з криворізьким «Гірником» його викликали до студентської збірної України, де збірна в Італії зіграла на Всесвітній універсіаді.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх