Освітній центр ITEA у Києві

16.03.2020, 13:00 Переглядів: 1 228

Курси з програмування і веб-дизайну допоможуть освоїти нову спеціальність. Це дасть всі шанси для розвитку в 2020 році.

 

Якщо немає можливості отримати повноцінну вищу або середню освіту за обраною спеціальністю, завжди можна опанувати нову професію завдяки курсам. Їхні програми складають таким чином, аби в максимально за короткі терміни надати не лише великий обсяг інформації, а ще й зробити так, щоб вона засвоїлась в голові, а слухач зміг вчасно нею скористатися. 


Для мешканців і гостей Києва доступні курси програмування і веб-дизайну, детальніше про які можна дізнатися на сторінці https://itea.ua/. Це адреса великого освітнього центру ITEA, розташованого в самісінькому центрі української столиці.


Тут пропонуються програми як для дорослих, так і для дітей, при чому абсолютно не важливим є рівень підготовки майбутнього високоякісного фахівця. Головне — правильно вибрати для себе напрямок, а досвідчений куратор визначить, яка саме програма підійде кожному конкретному слухачеві:

-дитяча;
-для користувачів-початківців;
-для досвідчених спеціалістів.


Задля зручності учнів розклад передбачає можливість відвідувати заняття в денний або вечірній час. Це дуже зручно, якщо ви працюєте або навчаєтесь у якомусь іншому місці, а також маєте дітей чи просто з огляду на життєві обставини не можете займатися у вечірні години, передбачені іншими освітніми закладами. 


Більшість програм складені таким чином, аби слухачеві не довелося витрачати на них більш ніж 40 годин свого часу. Зазвичай ідеться про 4-5 днів інтенсивних занять. Але є й декілька програм, якими передбачене залучення більшої кількості годин.


Освітній центр ITEA регулярно пропонує акції та знижки для своїх клієнтів. Як правило, вигідні пропозиції пов’язані зі святами або початком нового сезону. Наприклад, до весняного свята організатори пропонують знижки до 50% на окремі програми.


Сюди можуть записатися й ті, хто прагнуть отримати нову спеціальність, і ті, хто зацікавлені у власному розвитку та підвищенні кваліфікації. Завершення кожної програми позначається іспитом, який дозволяє зрозуміти, як добре засвоїлась програма. А як свідчення про те, що матеріал було прослухано, усі учасники отримують сертифікати з вказівкою на відповідний курс. Кількість програм, які може прослухати один учасник, не обмежена. На відміну від місць у потоці. І якщо ви хочете почати нове життя в новому 2020 році, то зробити це можна саме завдяки освіті.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх