Керівнику патрульної поліції Кременчука оголосили про підозру

24.02.2020, 15:49 Переглядів: 6 929 Коментарів: 2

Олександру Борзенку інкримінують перевищення службових повноважень

 

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Мелітополі, 14 лютого повідомили про підозру начальнику одного з батальйонів Управління патрульної поліції в Полтавській області та поліцейському Управління патрульної поліції у Черкаській області. Правоохоронців підозрюють в перевищенні службових повноважень, яке супроводжувалося насильством та застосуванням спеціальних засобів, вчиненому групою осіб (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України). Про це йдеться на сайті Державного бюро розслідувань.


Мова йде про начальника батальйону патрульної поліції Кременчука Олександра Борзенка. Цю інформацію керівник кременчуцьких копів підтвердив «Телеграфу».


ДБР повідомляє, що 1 квітня 2019 року на посту «Азов» Генічеського району Херсонської області правоохоронці безпідставно зупинили транспортний засіб та незаконно висунули вимогу про необхідність проведення поверхневої перевірки автомобіля. Водій відмовився, правоохоронці затримали його із застосуванням фізичної сили та кайданок, спричинивши останньому тілесні ушкодження. Внаслідок дій поліцейських потерпілого з місця події було доставлено до лікарні.


Олександр Борзенко повідомив «ТЪ», що він не зупиняв машину. Борзенко приїхав через 2 години після того, як чоловіка зупинили його підлеглі.

Теги: Борзенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

592
24 лютого 2020 15:53

Сейчас 185 лепят куда надо и не надо.

Документы не показал 185 и поехали, хотя есть же 124.


9 2
1 656
24 лютого 2020 16:05

Борзенко конечно еще тот фрукт,но сначала пусть посадят вот тех 4 оборотней где и видео есть как издевались,а то так дбр бабосы примет и спускают на тормозах вместе с судьями.

 

Вот Терещенко будет рад то smile


19 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх