У Кременчуці повним ходом «будують» спортивний майданчик на якому вже грають діти

24.02.2020, 10:32 Переглядів: 8 316 Коментарів: 6

Роботи проводять за рахунок коштів міського бюджету

Восени минулого року організація «Спорт для всіх» оголосила тендер на будівництво нового спортивного майданчика у кварталі 278 в Кременчуці. Єдиним учасником та переможцем стала фізична особа-підприємець Білоус Тамара Миколаївна. Згідно з договором ФОП має до 31 грудня 2020 року за 1 342 604 грн збудувати спортивний майданчик зі штучним покриттям.



Після виходу матеріалу до «Телеграфа» звернувся мешканець мікрорайону. Він розповів, що спортивний майданчик давно побудований і не за кошти міського бюджету.


- Шановний Телеграф! Запрошую вас всіх в квартал 278, у двір будинків 22, 22а. Спортивний майданчик зі штучним покриттям тут знаходиться вже майже рік. Наскільки я знаю, її побудували власники прилеглої недавновідкритої заправки, щоб жителі не обурювалися, – написав Сергій.


Восени ми оглянули двір навколо цих будинків й побачили територію, заповнену дитячими гойдалками та спортивним майданчиком зі штучним покриттям. Тут фізично неможливо розмістити ще один спортивний майданчик.


 


«Спорт для всіх» на інформаційний запит відповів:

- 7 жовтня 2019 року укладено договір про виконання робіт з об'єкта «Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям для ігрових видів спорту за адресою: квартал 278, будинок 22-а в місті Кременчуці Полтавської області» з ФОП Білоус Тамара Миколаївна.
На сьогоднішній день роботи з будівництва вищезгаданого об’єкту тривають, – йдеться у відповіді.


Проте вони не відповіли на інформацію щодо вже побудованого майданчика. Нас цікавило, що буде з ним. Роботи будуть проводити поруч чи на місці вже готового спортивного майданчика.


- У зв’язку з тим, що у Кременчуцькому міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відсутня інформація з інших питань, що вказані у Вашому запиті, тому запитувану Вами інформацію надати неможливо, – мовиться далі у відповіді «Спорт для всіх» на інформаційний запит.


Оскільки комунальний заклад «Спорт для всіх» зазначив, що на сьогодні роботи з будівництва вищезгаданого об'єкта тривають, ми знову з’їздили у 278 квартал. Ніяких робіт з будівництва нового спортивного майданчика ми не побачили, лише хлопчаків, які грали у футбол на спортивному майданчику зі штучним покриттям, якого ніби не існує.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

417
24 лютого 2020 11:30

ДБР - ау-у-у!


21 0
325
24 лютого 2020 12:24

Вот это распил! Ухватились, и главное - потом попробуй докажи, что это не коммунальщики построили... Ворье бессовестное


24 0
92
24 лютого 2020 17:43

Красиво на карманчик лямчик

 


4 0
158
24 лютого 2020 19:30

В статье рядом, в этой коллонке написали, что мужику дали 2,5 года за кражу нескольки баночек красной икры. Метаморфозы правового государства, однако!


7 0
540
1
24 лютого 2020 20:26

Цитата: Маэстро

В статье рядом, в этой коллонке написали, что мужику дали 2,5 года за кражу нескольки баночек красной икры. Метаморфозы правового государства, однако!

Это фигня! 

19 жовтня, до одного з поштових відділень, що в селі Гора Полтавського району, завітало двоє чоловіків. Ті,погрожуючи  обрізом мисливської рушниці, забрали із сейфа близько 1500 гривень. Потім невідомі зникли з місця події на скутерах. Удома в одного з фігурантів вилучили обріз мисливської рушниці, мопеди, а також інші речові докази. Поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Полтавської та інших областей України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений групою осіб) Кримінального кодексу України. 54-річного спільника суд взяв під варту, іншого – під домашній арешт. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.
Больше читайте тут: https://www.telegraf.in.ua/accidents/10082656-na-poltavschin-zatrimali-dvo
h-cholovkv-yak-z-obrzom-pograbuvali-poshtove-vddlennya.html#comment


1 1
157
24 лютого 2020 22:14

Цитата: Pereselenets

Вот это распил! Ухватились, и главное - потом попробуй докажи, что это не коммунальщики построили... Ворье бессовестное

Да в общем эти три площадки функционируют уже год... и являються откатом от ОККО за строительство новой заправки. Причем основой для площадки служит почва из под фундамента самой заправки.


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх