Під домашній арешт посадили новосанжарця, якому інкримінують посягання на життя правоохоронця

23.02.2020, 11:16 Переглядів: 3 871 Коментарів: 5

 

Троє свідків розповіли суду, що чоловік не намагався наїхати на правоохоронців

 

22 лютого у залі Октябрського районного суду Полтави обрали міру запобіжного заходу жителю Нових Санжар Володимиру, котрого підозрюють в порушенні статті 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу).


Нагадаймо, у результаті сутичок з правоохоронцями в Нових Санжарах затримали 24 осіб. 23 осіб відпустили, а одного залишили від вартою. Мова йде про Володимира.


Прокурор заявив, що у Нових Санжарах 20 лютого близько 20.00 підозрюваний був нетверезий за кермом ВАЗ-2121 та направив транспортний засіб на працівників поліції. Його дії зупинили правоохоронці. Прокурор просив посадити Володимира під варту на 60 діб.


Адвокат зазначив, що Володимир їхав додому і зупинився перед правоохоронцями, щоб запитати у них, чи можна проїхати.

 

Підозрюваний заперечив те, що поводив себе агресивно та хотів наїхав на правоохоронців. Чоловік пояснив, що зупинився у 2-3 метрах до працівників правоохоронного органу. Відкрив двері та запитав, чи можна проїхати. Потім нічого не пам"ятає, бо його поставили на коліна.


Прокурор запитав, як він може пояснити той факт, що його перевіряли і підтвердили стан алкогольного сп'яніння, склали протокол. Підозрюваний нічого на це не відповів. Пізніше прокурор повідомив, що у крові підозрюваного виявили 1,16 проміле алкоголю.


Адвокат клопотав, щоб до його підзахисного застосували міру запобіжного заходу, не пов'язану з триманням під вартою. Акцентував увагу на особистому зобов'язанні і також був не проти домашнього арешту.


У залі суду переглянули відеозапис, на якому зафіксували момент затримання Володимира (з 24.46 на відео в публікації). Також вислухали трьох свідків.


Свідок Віталій розповів, що шукав у натовпі дружину, побачив машину підозрюваного. Віталій відійшов від неї на 8-10 метрів. Потім свідок почув, що підозрюваний збирається додому та чув вигук «пропустіть». Потім чоловік побачив, що підозрюваного затримали.


Свідок Іван зазначив, що підозрюваний завів машину, проїхав небагато та зупинився перед правоохоронцями. Відкрив двері та попросив дати дорогу.


Свідок Сергій розказав, що машина підозрюваного стояла позаду нього. Підозрюваний під'їхав та зупинився, відкрив дверцята. Володимир намагався сказати, що він хоче проїхати.


У результаті суддя ухвалив рішення застосувати до підозрюваного нічний домашній арешт.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: poltava.to Джерело відео: UA: Полтава, фейсбук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

1 658
23 лютого 2020 13:32

У залі суду переглянули відеозапис, на якому зафіксували момент затримання Володимира (з 24.46 на відео в публікації).

 

Тут бы посмотреть момент наезда на полицейского,а то по ходу штопают белыми нитками.


12 12
4 365
1
23 лютого 2020 13:39

так а де ж титушки, о которых так кричали? Они разве не сидят рядом?


15 9
364
23 лютого 2020 15:41

В натовпі всі героями були, а як відповідати, так "Рафік нє вінават". 


21 7
4 365
1
23 лютого 2020 16:19

Цитата: Хатаб
а як відповідати
ну так кто нибудь кого то привлек,кроме одного местного? А ору то было про проплаченных титушек и как они за єто вот все ответят....по факту что? опять обосрался собаков?


13 18
0
24 лютого 2020 09:40

Враховуючи покази свідків, то по ходу в суді кримінальна справа розвалиться, а залишиться тільки штраф за п'яну їзду (клінічній ідіот, бувши п'яним за кермом, влаштувати розборки привертаючи до себе увагу ).  Якщо справа в суді розвалиться, то відсудить потім більше, чим штраф заплатить.


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх