Олександр Щербина представлятиме АТОвців з Кременука на обласному рівні

23.02.2020, 09:39 Переглядів: 3 142

Зустріч з керівництвом області та департаментів відбулася днями у Полтаві 

За рішенням ветеранської спільноти, Кременчук на обласному рівні представлятиме Олександр Щербина - бойовий офіцер, полковник запасу, голова громадської організації «Армія нескорених». Про це повідомили на фейсбук-сторінці Координаційного центру об’єднань ветеранів АТО. 


- Володимир Поляков та Андрій Лебеденко долучилися до обговорення нагальних проблем ветеранів та їх родин, потреб громадських об'єднань та висловили ряд пропозицій. За рішенням ветеранської спільноти Кременчук на обласному рівні представлятиме Олександр Щербина - бойовий офіцер, полковник запасу, легендарний комбат (Громадська організація «Армія нескорених»), - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, що 19 лютого відбулась зустріч голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з представниками громадських організацій, які об'єднали ветеранів АТО/ООС та сімей загиблих учасників бойових дій. На зустріч зібралися учасники АТО/ООС з усієї області, матері та дружини загиблих бійців, військові, депутати обласної ради. Кременчуцькі АТОвці теж долучилися до обговорення нагальних проблем ветеранів та їх родин, потреб громадських об'єднань та висловили ряд пропозицій.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх