Третього березня до Кременчука приїде шеф-кухар Євген Клопотенко

20.02.2020, 15:05 Переглядів: 4 322 Коментарів: 1

 

У цей день заплановані зустрічі з представниками організації шкільного харчування, майбутніми кухарями — випускниками профільних ПТУ та пресконференція для ЗМІ

Третього березня Кременчук відвідає відомий український кухар Євген Клопотенко — він презентуватиме свій проєкт «Нове шкільне харчування». Організатором його приїзду виступає громадська організація «Інша Жінка», яка займається цим проєктом у Кременчуці та регіоні, за сприяння місцевої влади.


 

Серед заходів, передбачених у цей день, будуть зустрічі зі всіма представниками організації шкільного харчування, майбутніми кухарями — випускниками профільних ПТУ, мером міста Віталієм Малецьким та пресконференція для ЗМІ.


Євген Клопотенко дасть відповіді на запитання, розповість про важливість правильного та збалансованого харчування для здоров'я, а також розвінчуватиме міфи, які множаться навколо проєкту.


Крім того, він завітає до Продуктової Мануфактури — закладу громадського харчування від ТМ «Ілона» — на базі якої в подальшому відбуватиметься навчання шеф-кухарів пілотних шкіл Кременчука (ліцею №5, школи №16 та гімназії №27). З ними будуть відпрацьовані найбільш популярні серед дітей рецепти зі збірника Євгена Клопотенка (з метою доведення їх смаку та зовнішнього вигляду до стандартів найвищої якості). Шеф-кухарі матимуть змогу продегустувати, як смакує паста болоньєзе, навчитися сучасним прийомам в приготуванні їжі, які не потребують додаткового обладнання.


Долучитися до реформування шкільного харчування у Кременчуці запрошують усіх активних та небайдужих людей, які готові співпрацювати для реалізації цього суспільно необхідного проєкту. Для цього треба заповнити форму за посиланням.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: klopotenko.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
20 лютого 2020 16:13

Та можна сразу в Новые Санжары smileТо что он будет ложить на уши это одно,а то что мерия выдает для питания это другое.


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх