Кременчужанка прохає врятувати сина Дмитра Ковальчука, який знаходиться в реанімації

13.02.2020, 08:08 Переглядів: 14 556 Коментарів: 4

 

Хлопчику також необхідна кров та кошти, щоб пройти курс лікування

Молода мама з Кременчука Олеся Ковальчук виховує двох синів, влітку до родини прийшла біда - захворів менший син Дмитро. Мама Олеся розповіла «Телеграфу», що влітку Діма застудився, лікарі призначили антибіотики й після цього хлопчик став погано себе почувати. Кременчужанка, готуючи дитину до школи помітила, що у нього порушилася мова та координація рухів, ще й Діма скаржився на головний біль.


 


- Наше життя повернулося на 360 градусів, до і після. 3 липня 2019 року нам встановили страшний діагноз - пухлина стовбура головного мозку, це було неймовірно страшно, здається що все це не з тобою і це страшний сон. Але, на жаль, це реальність. Як, куди, що робити, куди їхати та до кого бігти? Що переживають батьки, коли чують від лікарів такий діагноз дитини «онкологія»? Чесно, жити не хочеться, хочеться віддати своє життя заради здоров'я дитини, і зробити все можливе й неможливе, в загальному, перевернути весь світ, тільки б твоя дитина була здорова, - розповіла Олеся Ковальчук.


Родина розпочала лікування за протоколом: хіміотерапія та променева терапія, після цього в інституті раку призначили 6-9 курсів збільшеного дозування хіміотерапії. Хімія отруїла організм дитини й адаптувалася під пухлину, внаслідок чого впали тромбоцити. Лікарі терміново провели операцію й зараз малюк знаходиться в реанімації київської лікарні.


Батьки Діми у Києві шукають донорів крові IV Rh+ для заготівлі тромбоконцентрату. Також на лікування дитини щодня йдуть величезні суми на закупівлю ліків.


- Весь цей час ми справлялися своїми силами, але на даний момент наші резерви йдуть, а лікування потрібно продовжувати. Всіх небайдужих прошу допомоги для лікування нашого синульки Дімульки. Спасибі всім за підтримку і фінансову допомогу - нам це зараз дуже важливо! Допоможіть врятувати нашого малюка! - додала Олеся.


Для тих хто готовий у Києві стати донором - відгукніться у відділення інтенсивної реанімації Першої міської лікарні на вул. Богатирського, 30.


Для тих хто хоче фінансово підтримати родину Ковальчук реквізити картки ПриватБанку 5168 7573 1799 4491 Ковальчук Олеся Олегівна (мама).



Збір зупинено. 27 травня 2020 року перестало битися серце хлопчика.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
13 лютого 2020 11:21

Пусть вместо ручной агит-газетёнки и рекламы в соцсетях Малецкий и Ульянов ребёнку скинутся. Спасите одного маленького человечка, это будет в миллиард раз полезнее чем очередной распил в будущие 5 лет.


22 3
4 371
1
13 лютого 2020 11:44

Цитата: pamukkale
ребёнку скинутся.
вы уже скинулись? Очень нехорошо спекулировать на чужом горе! Позорище таким людям. А те кто помогает не кричат во всеуслышание.


6 19
0
13 лютого 2020 11:57

Цитата: zzzzzz
вы уже скинулись? Очень нехорошо спекулировать на чужом горе! Позорище таким людям. А те кто помогает не кричат во всеуслышание.

я - да! Кто вы там под маской "zzzzz"? Ульянов или Малецкий? Или их родственники? Скиньтесь!


14 5
4 371
1
13 лютого 2020 13:17

Цитата: pamukkale
я - да
вы просто нехороший человек, это да. А телеграфу стоило бы знать, что такие новости не должны комментироваться, что бы не было спекуляций, подобных этому.


6 14

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх