Бізнес просить Зеленського зберегти спрощену систему оподаткування

11.02.2020, 13:03 Переглядів: 4 927 Коментарів: 3

 

З'явилася петиція на сайті президента

Бізнес просить Зеленського зберегти спрощену систему оподаткування. Петиція про це з'явилась на сайті президента 10 лютого. Створив звернення Владислав Орлов. 



Автор петиції пропонує:

  • Підтримати та прийняти законопроекти №2644 та №2645 про скасування норм законів 128-ІХ та 129-ІХ.
  • Утворити при Президентові України постійно діючий орган, метою діяльності якого буде забезпечення розвитку мікропідприємництва.
  • Розробити та прийняти закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощеної системи оподаткування, який унеможливив би знівелювання «спрощенки» і  створив сталі умови для розвитку мікропідприємництва.

Він вважає, що втілення прийнятих 20 вересня 2019 року законів 128-ІХ та 129-ІХ суттєво підвищит ризик втрати Спрощеної системи оподаткування, значно збільшить навантаження на мікробізнес та призведе до його повного знищення.


За день автора петиції підтримало більше тисячі людей із неохідних 25 тисяч. Якщо ви теж хочете підписати петицію, то протягом 89 днів зробити це можна ТУТ.


 


Нагадаємо, що 9 лютого кременчужани їздили в Полтаву протестувати проти скасування спрощеної системи оподаткування та масової фіскалізації - проти введення касових апаратів і норми «кешбек» для представників малого бізнесу. А також проти численних перевірок ФОПів (ФОП фізосіб-підприємців), ініційованих урядом Гончарука.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

4 365
1
11 лютого 2020 17:51

нене, не надо спрощувать, надо добавить налогов!!!все фопы же за зе были!

""Мы все хотим (повышения. - Ред.) шахтерам, учителям, медикам... мы должны им увеличивать зарплату. Но есть бюджет. Мы же не можем просто печатать деньги. Откуда увеличение пенсий? Но мы должны понять: мы серьезно увеличиваем пенсии, или мы вкладываем эти деньги в инфраструктуру, модернизацию страны. А вкладывая в экономику, в инфраструктуру страны, у нас есть возможность, чтобы она, может, не в разы росла, но она начнет расти", – отметил Зеленский
так что всё в развитие. Пенсиям и зп бюджетников скажем твердое- нет!!!!


7 6
0
18 лютого 2020 16:24

Пытался зарегистрироваться для подписания петиции, но сайт не даёт. Постоянно пишет что какая то ошибка. Специально сделали чтоб ни кто не подписывал. Вот вам и петиция президенту. Очередная липа...


0 0
0
20 лютого 2020 07:43

С 10го раза все таки удалось зарегистрироваться. Номер петиции №22/086002-еп


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх