Йога для ветеранів та військових: спробуй безкоштовно на що ти здатен

4.02.2020, 13:32 Переглядів: 2 252

 

Перше заняття вже 7 лютого

Кременчуцьких ветеранів російсько-української війни та їх родини запрошують відвідати заняття з йоги. Як повідомляється на сторінці Центру соціально-психологічної адаптації УБД м.Кременчук, перше заняття стартує вже 7 лютого за адресою: проспект Свободи, 130. 


- Чому саме йога? Тому, що саме цей вид фізичної активності дозволяє одночасно придбати хорошу фізичну форму, побороти хвороби, заспокоїти нервову систему, очистити свідомість, підвищити працездатність і стресостійкість. Йога сприяє зняттю болю і позитивно впливає на хребет: усуває напругу, підвищує гнучкість, позбавляє його викривлень. Вона сприятливо позначається на всіх системах організму: заняття йогою дозволяють зміцнити імунітет і позбутися ряду захворювань.


Йога зміцнює і збільшує еластичність стінок судин і нормалізує кров'яний тиск, що перешкоджає розвитку захворювань серця і судин.

Медитації дозволяють досягти гармонії між тілом і духом, завдяки чому ті починають функціонувати максимально злагоджено. Також вони допомагають пізнати свій внутрішній світ і досягти душевної рівноваги. При заняттях йогою прояснюється мислення, розвивається цілеспрямованість і сила волі. Вони сприяють підняттю рівня життєвої енергії і концентрації, - йдеться у повідомленні.


Перше заняття відбудеться 7 лютого (п’ятниця), з 18.00 до 19.00 у Центрі соціально-психологічної адаптації учасників бойових дій та членів їх сімей. Беріть із собою зручний одяг і килимок (або каремат, якщо є)). Про свою участь бажано завчасно повідомити у коментарях під постом або у вайбер на номер 067-508-35-40.

Теги: йога
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх