Віктор Вихрист перед Олімпіадою пішов у професійний бокс

29.01.2020, 07:07 Переглядів: 3 195 Коментарів: 1

 

Спортсмен виступатиме під псевдонімом Фауст

Суперваговик з Кременчука Віктор Вихрист перейшов з аматорів у професіонали. Як повідомляє офційний сайт компанії з Гамбурга, один з лідерів аматорської збірної України Вихрист, який є чемпіоном Європи-2017 року і переможцем Європейських ігор-2019 року, підписав контракт з німецькою промоутерською компанією ЕС Boxing Promotion


Цікаво, що Вихрист виступатиме на профі-рингу під псевдонімом Віктор Фауст. Саме під таким прізвищем боксера представила промоутерська компанія, назвавши його Кличком. Менеджером Вихрист став колишній чемпіон світу за версією WBA Андрій Котельник.


- У Віктора в кишені вже була путівка на Олімпіаду-2020 року, але ми змогли вразити його своєю пропозицією, тому він вибрав нас. Підписання Віктора повинно стати першим кроком нової історії нашої компанії. Ми впевнені, що з такими боксерами як він ми зможемо вигравати великі бої в Лос-Вегасі, - зазначив промоутер Ерол Джейлан.


- Я щасливий бути тут, в прекрасному місті Гамбурзі. Пропозиція була настільки приголомшливою, що я вирішив зробити цей крок. Я дуже задоволений тим, що мене порівнюють з Кличком. Це також стимул працювати старанно, щоб в якийсь момент стати навіть краще за нього, - зазначив Віктор Вихрист.


За словами менеджера Вихриста Андрія Котельника, у нього є потенціал, щоб вийти на вершину в суперважкому дивізіоні. Мета українця - стати чемпіоном світу.


Тренер спортсмена Олександр Ляховий повідомив «Телеграфу», що скоріш всього Віктор не виступатиме на Олімпіаді оскільки необхідно брати участь у ліцензійних турнірах, а він малоймовірно там боксуватиме. Перехід у професіонали підтвердив нам й сам боксер Віктор Вихрист.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

364
29 січня 2020 18:34

Варіант після Олімпіади не розглядався?


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх