У лютому планують провести громадські слухання щодо будівництва мосту

27.01.2020, 13:03 Переглядів: 3 610

 

Роз'яснення щодо будівництва мосту через Дніпро у Кременчуцькому районі

Служба автомобільних доріг у Полтавській області надала роз'яснення щодо будівництва мосту через Дніпро у Кременчуцькому районі, яке реалізуватиметься в рамках державного інвестиційного проєкту на автомобільній дорозі М-22 Полтава-Олександрія.


- Є різні варіанти будівництва мосту, остаточне рішення чи буде міст проходити через місто Кременчук, чи ні – залежить від результатів державної експертизи, яка враховує соціально-демографічні, економічні та екологічні чинники – зазначив Іван Краповницький, голова Служби автомобільних доріг Полтавської області.


Техніко-економічне обґрунтування, розроблене на замовлення Служби автомобільних доріг у Полтавській області, наразі проходить комплексну державну експертизу. Продовжується процедура оцінки впливу на довкілля. Після проходження цих процедур буде розпочата стадія проєктування мосту.


Громадські слухання планується провести у лютому 2020 року. Зауваження та пропозиції за їх підсумками будуть враховані при розробці проєкту будівництва.


Довідково:


Існуючий міст через річку Дніпро в м.Кременчук знаходиться на балансі Укрзалізниці. Наразі жодна з автомобільних доріг, яка перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Полтавській області не проходить через місто.


Фінансування розробки техніко-економічного обґрунтування здійснюється з Державного бюджету. Це є частиною державно-інвестиційного проєкту «Будівництво автомобільної дороги М-22 Полтава-Олександрія на ділянці обходу м. Кременчук з мостовим переходом через р. Дніпро, Полтавська область».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх