Винесли вирок чоловіку, котрий повідомив про «замінування» потяга «Кременчук-Бахмач»

10.12.2019, 16:05 Переглядів: 2 671

  

Анонім повідомив, що у трьох вагонах заклали «пластид»

6 грудня Миргородський міськрайонний суд розглянув справу щодо чоловіка, який 27 листопада повідомив про підготовку «вибуху» у поїзді «Кременчук-Бахмут».


«ТЪ» писав про цей випадок. Інформацію про замінування потягу поліція Миргородщини отримала 27 листопада близько 3.00. Анонім повідомив, що у трьох вагонах заклали «пластид».


 


Менше ніж через годину встановили «аноніма», кінолог із собакою-шукачем обстежили потяги і територію однієї із залізничних станцій району. Та вибухонебезпечних предметів не виявили.


З’ясувалося, що до поліції телефонував 33-річний житель міста Глобине. Нетверезого «телефонного терориста» поліцейські виявили на станції «Ромодан». У скоєному чоловік зізнався. Свій вчинок пояснив сімейними негараздами.


З Єдиного державного реєстру судових рішень стало відомо, що повідомили про підготовку вибуху у шостому та восьмому вагонах пасажирського потягу №670-О сполученням «Кременчук-Бахмут». Але на сайті Укрзалізниці потяг №670 має маршрут «Кременчук-Бахмач». Тож є підстави вважати, що замість назви міста «Бахмач» помилково написали назву «Бахмут» (колишній Артемівськ на Донеччині).


 

Джерело: www.uz.gov.ua


Між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Суд її затвердив, визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Від відбування покарання звільнили з випробування на іспитовий строк 2 роки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх