Депутат Іванян публічно звернувся до мера Кременчука Малецького з приводу марнотратства у розмірі 18 млн грн

8.12.2019, 14:02 Переглядів: 4 558 Коментарів: 2

 

Депутат закликає визначити пріоритети і не витрачати 18 мільйонів гривень на КТРК

Депутат Кременчуцької міськради Геннадій Іванян публічно звернувся до мера Кременчука Віталія Малецького з приводу проєкту рішення, яким передбачається витратити 18 мільйонів гривень з бюджету міста на підтримку інформаційної діяльності комунальної «Кременчуцької міської телерадіокомпанії». Своє звернення він розмістив на сторінці у Фейсбук, а також у групах «Депутати Кременчука» та інших.


«Шановний Віталій Олексійович!


Звертаюсь до Вас, як до досвідченого очільника міста, який, маю надію, з повагою відноситься до містян, піклується про їх комфорт, відповідально розв'язує проблемні питання та стоїть на варті потреб кременчужан.

 

Настав час визначити пріоритети!

Закликаю Вас переглянути відношення до проекту рішення міськради щодо виділення комунальному підприємству "Кременчуцька телерадіокомпанія" 18 мільйонів гривень.
?
Як депутат міськради, людина та громадянин, я категорично проти такого марнотратства!», - пише депутат.


 

Він наголошує, що в місті колосальний дефіцит бюджету, і у місті багато невирішених питань, які потребують фінансових витрат. Іванян закликає мера визнати, що проєкт рішення про 18 млн грн на КТРК був помилкою, а колег-депутатів закликає не голосувати за цей проєкт.


Нагадаємо, 9,36 млн грн із суми 18 млн грн, призначених для КТРК, мерія хоче витратити на нову кольорову газету тиражем 44 000 примірників. По суті, це піар та реклама мера Віталія Малецького та його команди за кошти платників податків. І можливість у такий спосіб з кишень кременчужан оплатити агітацію мера та його команди на майбутніх місцевих виборах у 2020 році.



Раніше, під час засідання депутатської комісії з питань ЖКГ, до складу якої входить Геннадій Іванян, він запропонував залишити фінансування КТРК на рівні 2019 року (це більше 8 млн грн). А замість друку газети витратити майже 10 мільйонів на комуналку. І попросив директора департаменту ЖКГ Івана Москалика підготувати пропозиції, куди саме краще спрямувати ці гроші.


За пропозицію Іваняна проголосували, крім нього на комісії, депутати Валентина Гордєєва та Валентин Курченко-Гай. Натомість голова комісії з питань ЖКГ Віталій Котляр підтримує проєкт рішення про 18 млн грн на КТРК.


Нагадаємо, проти цього рішення висловилися, крім уже згаданих, такі депутати: Валентина Головко, Оксана Піддубна, Сергій Костромінов, Андрій Почтовюк, Тетяна Сідерка, Олександр Коркішко, Анна Павленко.


Ще не збиралася на своє засідання бюджетна депутатська комісія, яка погоджує проєкти фінансових рішень. Її засідання 9 грудня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 656
8 грудня 2019 14:13

Да это все уже давно порешали,видать осталось занести откат в ДБР и НАБУ и распил лямов пройдёт на высшем уровне.


7 2
938
8 грудня 2019 14:58

А де напис "на правах реклами"?

Оксана перша почала цю тему жувати, тому вигадай щось інше


5 17

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх