«Кременчук» здобув вольову перемогу над «Дніпром» у Херсоні

5.12.2019, 13:32 Переглядів: 2 324

Свій наступний матч «Кременчук» зіграє 19 грудня знову в Херсоні проти «Дніпра»

У Херсоні відбувся заключний поєдинок 20-го туру чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч, в рамках якого місцева команда «Дніпро» приймала лідера турнірної таблиці «Кременчук». За інформацією УХЛ, кременчужани проявили характер і волю до перемоги і, спочатку програючи 0:1, зуміли виграти 2:1.


«Дніпро» - «Кременчук» 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)


Шайби: 1:0 Шибаєв (Дорофєєв, Ліпсбергс), 19:48; 1:1 Пукс (Орлов, Созонов - більш.), 31:32; 1:2 Кисельов (Пукс), 52:12.


Дніпро: Петров (Гурко); Дорофєєв - Декало, Бєлоусов (А) - Пугачов, Афанасьєв (А) - Матусевич - Шулешов; Жвачкін (К) - Шибаєв - Ліпсбергс, Янішевський - Чернишенко - Каракулько, Луговий - Кузьмик - Ромащенко - Коваленко.


Кременчук: Новицький (Гордюшин); Александров - Григорян, Хришпенц - Бойових, Грицьких - Толстушко, Варава; Кисельов (К) - Серанов - Бондарук, Созонов - Пукс - Орлов, Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Чердак - Олійник - Тютченко.

 

Як і очікувалося, матч команди почали на швидкостях і все перші 20 хвилин по черзі обмінювалися небезпечними атаками. «Кременчук» першим забив гол, але судді його після відеоперегляду скасували. Відкрити рахунок закинутою шайбою судилося господарям майданчика - після потужного кидка від синьої лінії від Сергія Дорофєєва на добиванні грамотно відпрацював Олександр Шибаєв і відправив шайбу точно у ворота В'ячеслава Новицького.


У підсумку «щуки» вели аж до екватора поєдинку, коли Дмитро Орлов з-за воріт Олега Петрова віддав точний пас на Олександра Пукса, і той в більшості «прошив» голкіпера херсонців, встановивши паритет на табло. І хоч клуби неодноразово намагалися знову закинути і вийти вперед, проте до кінця періоду глядачі так і не побачили забитих голів. Таким чином на другу перерву команди пішли за рівного рахунку.


У заключному відрізку зустрічі команди всі сили кинули в атаку і бігли вперед, намагаючись заволодіти ігровою перевагою. Рахунок на табло змінився за 6 хвилин до кінця поєдинку, коли після рикошету від захисника «щук» шайба відскочила точно в ключку Миколи Кисельова, який в один дотик «прошив» Олега Петрова і вивів вперед свою команду. «Дніпро» зняв воротаря в кінці поєдинку, випустивши шостого польового гравця, кременчужани змогли вистояти і довести гру до перемоги 2:1.


Після перемоги в Херсоні підопічні Олександра Савицького набрали 53 очки і відірвалися від «щук», що займають друге місце, на 12 балів. «Донбас» відстає від «городян» на 16 очок.


 

Тепер в чемпіонаті настає міжнародна пауза в зв'язку виступом українських збірних в різних турнірах, а «Кременчук» 19 грудня свій наступний матч зіграє знову в Херсоні проти «Дніпра».


Автор: Катерина Турубара Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх