Сучасне лікування артрозу та проблем хребта методом PRP стимуляції, проводять у Кременчуці

5.12.2019, 16:00 Переглядів: 2 434

PRP-терапія знімає біль, запалення, набряк, покращує кровообіг та живлення суглобу, відновлює зруйнований хрящ, навіть у літніх пацієнтів


 

Лікуємо власною кров’ю людини, цей процес абсолютно безпечний, ніякого відторгнення немає, ніяких алергій, ніякої побічної дії. Плазма з власної крові пацієнта, насичена тромбоцитами, спонукає до активних відновлювальних процесів ті тканини тіла, до яких вона потрапляє через прицільну ін'єкцію.


 


Уколи даємо з перервою в 14 днів, щоб зруйновані клітини встигали відновлюватись. За чотири роки застосування методу PRP-стимуляції, ми переконалися, що в пацієнтів через кілька сеансів значно збільшується рухливість суглобів, зменшується больовий синдром, активізуються процеси відновлення хрящевої тканини. Це досить ефективний медичний спосіб лікування захворювань не тільки крупних суглобів при остеоатрозі та артрозі, але й і захворювань дрібних суглобів хребта. Йдеться і про лікування міжхребцевої грижі і остеохондрозу хребта. У таких випадках вводимо плазму крові не безпосередньо в хребет, а в болючі точки та навколо уражених міжхребцевих суглобів. Окремо треба зауважити про застосування такого лікування у паціентів, які вже були прооперовані з приводу грижі хребта.


Приходьте самі або запишіть своїх батьків на прийом до практикуючого досвідченого спеціаліста, головного лікаря Центру захворювань хребта та суглобів Владимирова Романа Романовича.


 


Два рази на місяць, лікар веде особистий прийом пацієнтів. Найближчі 9 та 23 грудня! Запишіться завчасно та отримайте консультацію, щоб дати шанс своїй спині та суглобам служити Вам довго і без болю!


Телефони Центру захворювань хребта та суглобів:

(0536) 78-22-24,

096-953-00-18,

050-303-81-24.  


Більше інформації та власні поради лікаря, що до лікування захворювань хребта та суглобів на офіційному сайті www.spinanebolit.com.ua


Ліцензія МОЗ Украины АЕ571070





Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх