На Полтавщині винесли вирок чоловікам, котрі викрали сейф з ювеліркою на 21 тисячу гривень

12.11.2019, 13:40 Переглядів: 1 962

Дещо навіть встигли здати в ломбард

 

7 листопада Гадяцький районний суд розглянув кримінальне провадження щодо крадіжки, яка сталася 2 листопада цього року у Полтавській області. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.


Приватний будинок обікрали серед білого дня. Близько 11.30 двоє обвинувачених прибули до садиби потерпілої. Один із крадіїв переліз через паркан та відчинив хвіртку, через яку зайшов поплічник.


Потім на території домогосподарства знайшли лом, за допомогою якого через пластикове вікно залізли до будинку. У спальні крадії знайшли шафу, де був металевий сейф зі срібними та золотими прикрасами. Сейф вирвали із шафи та поклали до рюкзака, який винесли з чужої домівки.


Пізніше обвинувачені прийшли в один із ломбардів Гадяча, де продали золоту каблучку та пару золотих сережок на майже 2 тисячі гривень.


Загалом викрали сейф з ювеліркою на близько 21 тисячу гривень.


У судовому засіданні обвинувачені свою вину визнали та розкаялися. Потерпіла матеріальних претензій до обвинувачених не має, оскільки їй відшкодували збитки в добровільному порядку.


Чоловіків визнали винними за порушення ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Один із крадіїв у результаті отримав іспитовий термін на 2 роки, інший - на один рік. Жінці мають повернути викрадені прикраси.

Теги: крадіжка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх