Яскравою перемогою «Кремінь» відсвяткував повернення додому

2.11.2019, 15:55 Переглядів: 6 423 Коментарів: 2

 

Кременчужани при рідних трибунах переривають серію програшних матчів

Сьогодні, 2 листопада, футболісти «Кременя» вперше зіграли вдома на стадіоні «Кремінь-Арена» після оновлення штучного покриття. «Кремінь» в більшості перемагає «Агробізнес» Волочиськ з рахунком – 4:0.

 

Підопічні Володимира Прокопіненка не лише переривають програшну серію, здобувають необхідних три очки, а й дарують неймовірні емоції своїм вболівальникам.  


«Кремінь» - «Агробізнес» 4:0

Голи: Козьбан 37, 55, 86, Зозуля 71

Вилучення: Думанюк

«Кремінь»: Будюк, Павлик, Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Скоблов, Воронченко, Сидоренко, Удод, Кошман, Козьбан. Запасні: Олійник, Закорський, Мурашов, Масалов, Куць, Єрмаченко. В.о. головного тренера: Володимир Прокопіненко

 «Агробізнес»: Воробей, Гагун, Юхимович, Курило, Гарсія Кампіло, Думанюк, Кухарук, Семенюк, черненко, Груша, Сікорський. Запасні: Чернобай, Палюх, Бойчук, Буй, Вергун, Дідик, Зінкевич, Семенець, Слотюк, Монрой. В.о. головного тренера: Олександр Іванов



«Кремінь» розпочав друге коло чемпіонату вдома на рідному стадіоні. На жаль, одна перемога в Горішніх Плавнях та одне очко у Полтаві залишають команду внизу турнірної таблиці. Підтримка рідних трибун та ставка на гру від оборони дозволила «Кременю» перервати програшну серію.


Родзинкою матчу став кубок переможців Другої ліги, який «Кремінь» завоював у Кропивницькому у грі проти «Минаю». З ним у перерві фотографувалися як маленькі, так і дорослі вболівальники.


«Кремінь» з перших хвилин почував себе по-справжньому вдома й контролював гру. Вадим Воронченко з правого флангу прострелив у ворота «Агробізнесу», проте сейв Воробея врятував команду. За кілька хвилин гості відповіли небезпечним ударом у виконанні Кухарика. На 37 хвилині «Кремінь» відкрив рахунок: після прострілу Скоблова відзначився Дмитро Козьбан.


У другому таймі «Агробізнес» кинувся відіграватися, але пропустив: Масалов прострелив на дальню стійку, й Козьбан подвоїв рахунок. За кілька хвилин «Агробізнес» залишився у меншості. Думанюк зачепив капітана Ченбая, арбітр довго вагався, але показав другу жовту картку.


Дмитро Зозуля, який у першій зустрічі з «Агробізнесом» відзначився дублем, зміг і цього разу відзначитися у ворота волочисців. На 71 хвилині Дмитро розстріляв ворота з близької відстані. Крапку в матчі поставив Козьбан, який оформив хет-трик, Дмитро після навісу Кошмана відправив м'яч у ворота. А вже під завісу матчу у компенсований час забити міг Ігор Кошман, але «Агробізнес» від розгрому врятувала стійка.


 


Голкіперу «Кременя» Оресту Будюку вперше вдалося зберегти ворота «сухими» за довгий час. Завдяки майстерності самого воротаря та злагодженим діям команди вперше за три місяці кременчуцька команда зберегла свої ворота недоторканими. Востаннє «Кремінь» перемагав на початку чемпіонату, де мінімально здолав запорізький «Металург».

 

- Враження після гри прекрасні, нарешті здобули перемогу. Налаштовувалися як завжди, на цьому тижні багато що змінилося в кращу сторону, тому нам було легше підготуватися до гри. Перемогти вдалося за рахунок домашньої атмосфери, ідеального поля та вболівальників. Ми дуже добре грали в обороні і не пропустили нарешті, нападники вміють робити свою роботу, тому ми і виграли. Ми були одним цілим, як на полі так і на трибунах. Дякую всім хто підтримав нас. Ця перемога для вболівальників
 

 


Сергій Ченбай капітан «Кременя» після гри сказав, що команда робила ставку на оборону та зауважив, що якби команда дійсно грала вдома був би інший результат.


- Дуже задоволений, що по-справжньому повернулися додому. Бачите який результат. Це перша гра вдома й одразу така перемога. Я думаю, якщо б ми одразу грали вдома був би інший результат… Прийшли люди, але дійсно не весь стадіон, але сподіваюсь наладимо… При своїх вболівальниках, повірте, ми б давали інший результат, ніж ніби грали вдома у Полтаві.

Зараз на душі тільки радість, такі емоції… Якби мені хтось перед грою сказав, що ми переможемо з рахунком 4:0, я б не повірив. Був би радий і мінімальній перемозі. 4:0 – емоції супер, будемо мабуть добре святкувати.

 

- Ви були постійно в обороні й поставили свій «автобус», граючи на контратаках. Це була тренерська настанова?

- Звичайно, це була тактика – грати в 5 захисників. Ми чудово розуміли, що це за команда й зробили висновки з першої гри. Думаю, що певною мірою зіграло роль, що вони не звикли до цього поля, але ж і ми також.

 

- Як вам поле?

- Крихта трохи просяде й буде взагалі супер. У порівнянні з тим що було… ми дуже давно чекали на його заміну.


 


Автор хет-трику Дмитро Козьбан після гри відповів на питання журналістів:

 

- Важко, постійні переїзди, граємо при порожніх трибунах. Сьогодні прийшли люди і ми хотіли їх порадувати й це дало свою користь – ми перемогли, й ще з таким рахунком. Команда грала з лідером, який йде зверху турнірної таблиці. Вони дуже добре грали, може їм було незвично на синтетичному покритті, ми тренувалися й звикли, хоча на початку було трохи незвично після зеленого, але потім звикли.

 

Видали сьогодні таку гру – всі молодці. Команда зіграла здорово. Якщо будемо так кожну гру грати, то ми кожного суперника зможемо обіграти.

 

- Тренер сказав, що ви грали у захисті на контратаках, і вам це на початку не дуже подобалося, але ви побачили результат?

- Ми пропускали у багатьох матчах, програвали, не було результату. Звичайно краще грати від оборони, адже головне не пропустити. Сьогодні не пропустили й одразу виграли, ще й вдалося 4 голи забити. Всі моменти реалізували. Могли ще й два забити. Тим паче ми знали проти кого граємо, команда йде зверху та багато очок набрала. По іншому грати з ними у відкритий футбол було б важко, тому я вважаю, що ми обрали правильну тактику.

 


В.о. головного тренера «Кременя» Володимир Прокопіненко привітав вболівальників з поверненням команди додому й сказав, що перед матчем домовилися у День чоловіків зіграти по-чоловічому.



- Хочу привітати всіх кременчуцьких вболівальників з поверненням великого футболу. Ми довго чекали цього. Не дарма говорять, що вдома рідні стіни допомагають. Сьогодні хлопці всім цим проникли ся й повністю виконали ту схему гри на яку їх налаштовував. Я їм давно казав, ще в тих іграх, коли ми програвали, що ми на правильному шляху. Єдине, що ми допускали помилки в обороні, й за рахунок цього програвали. Будь-який матч складається з певних епізодів.


Сьогодні задоволений, що зіграли на нуль. Ми не допустили майже жодної помилки в обороні. Друге, що мене сильно порадувало, йшли флангові передачі, практично всі м’ячі, це те над чим ми працювали останній час. Сподіваюсь ми й надалі будемо прогресувати в цьому плані й «Кремінь» буде набирати очки. Задача – в кожній грі набирати очки з будь-яким суперником, щоб гідно представляти кременчуцький футбол у Першій лізі.


- Що з Артемом Недолею?
- Недоля у нас і досі на лікарняному. У нього закінчується лікування й з понеділка він приступає до тренувань. й другий футболіст Ростислав Тарануха пропускає гру через дискваліфікацію.


- Чи вплинуло на вашу гру вилучення у складі «Агробізнесу»?
- Добре, коли ти маєш ігрову та кількісну перевагу, але з іншого боку я дуже хвилювався, щоб це хлопців не розслабило. уже задоволений, що це їх не розслабило. Я їм казав, що сьогодні день чоловіків, і щоб вийшли сьогодні як чоловіки виглядали на полі. Дуже задоволений, що нам це вдалося. І як домовлялися з ними: з першої й до останньої хвилини не дивлячись на рахунок виконали все про що домовлялися на попередній установці.



Керманич «Агробізнесу» Олександр Іванов зауважив, що на результат його команди вплинуло вилучення:


 

- Гра провальна… Хоча не можу сказати, що ми недооцінили суперника. Дуже уважно до цієї гри готувалися. Єдине, що мене лякало , що штучне поле. Ми на ньому не працювали. Лише вчора приїхали і провели коротке тренування. Звісно, що в якійсь мірі це могло вплинути. Я з хлопцями говорив, що воно в деякій мірі відрізняється від трави. Було ніби хороше, зручне для футболу… Але виправдання шукати не будемо…

 

Ну і видалення, звісно, вплинуло. При рахунку 0:1 людина позбавила нас всіх шансів. Я вже говорив на цю тему… Вже не перший раз в нас у цього футболіста червона картка. Будемо з ним розбиратися. Тому що так неможна.

 

Решту складно щось коментувати. Не забили, попустили. Жахлива гра в обороні. Скільки разів нам вдарили по воротах – стільки влетіло. Нічого не можу сказати хорошого сьогодні.

 

Хочу привітати команду «Кремінь», показали хороший футбол. Бажаємо вилізти з тієї «трясовини», де вони опинилися.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Оболонь Бровар" 16 10 4 2 25-14 34
2 "Рух" 15 10 3 2 25-8 33
3 "Металіст 1925" 16 9 5 2 26-13 32
4 "Інгулець" 16 9 4 3 25-9 31
5 "Волинь" 16 9 4 3 31-20 31
6 "Минай" 16 9 3 4 26-19 30
7 "Агробізнес" 16 9 1 6 25-18 28
8 "Авангард" 16 7 3 6 19-19 24
9 "Чорноморець" 16 6 3 7 19-21 21
10 "Прикарпаття" 16 6 2 8 27-25 20
11 "Гірник-Спорт" 15 5 3 7 17-25 18
12 "Миколаїв" 16 4 5 7 23-27 17
13 "Балкани" 16 3 5 8 13-26 14
14 "Кремінь" 16 2 4 10 22-37 10
15 "Черкащина" 16 1 3 12 14-37 6
16 "Металург" 16 1 2 13 10-29 5


Наступний матч «Кремінь» зіграє у Запоріжжі з «Металургом. Гра відбудеться 8 листопада о 18.30.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
2 листопада 2019 17:53

Б Р А В О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


18 1
0
4 листопада 2019 20:11

На ставки кто то смотрел?Максимальный Тотал каков был на игру?Кто то подсказать может?


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх