«Кремінь-Юніор» залишає «Перемогу» без перемоги - серія 2

21.10.2019, 18:01 Переглядів: 2 166 Коментарів: 1

 

Молодь «Кременя» вперше у чемпіонаті завойовує перемогу

Молодь «Кременя» - «Кремінь-Юніор» 20 жовтня у Дніпрі переміг «Перемогу». Наші гравці завоювали першу перемогу в чемпіонаті серед аматорів. У «Кременя» відзначилися Олександр Євтушенко, Максим Кучеренко, а третій гол у виконанні Романа Ядришнікова не зарахували через положення поза грою.


«Перемога» - «Кремінь-Юніор» - 0:2 (0:1)

Голи: Олександр Євтушенко 11, Максим Кучеренко 58

«Кремінь-Юніор»: Лашко, Приходько, Бігдан, Ядришніков, Черноус, Молько, Берун, Кучеренко, Золотаренко, Кузьменко, Євтушенко. Запасні: Плахотніков, Тарасенко, Мовчан, Аліпатов. Головний тренер: Олександр Назаренко, тренер: Роман Локтіонов


Роман Ядришніков після гри зазначив, що «Кремінь-Юніор» робив ставку на атаки.


- Гра була хороша, моментів було вдосталь. На гру налаштовувалися тільки на перемогу. Ставку робили на хороші атаки, а в планах - набрати очки... У міжсезоння гратимемо у чемпіонаті міста з мініфутболу, тим же складом продовжуємо грати.


Найкращий бомбардир "Кремінь-Юніор" Максим Кучеренко відзначився й в матчі з "Перемогою".


- Налаштувалися на цю гру дуже сильно, самі собі обіцяли, що виграємо і зробили це. Перша перемога - порадували нарешті тренерів і самих себе. Суперника переграли повністю і все ж не забили дуже багато моментів. - зазначив Максим Кучеренко. - Перша частина не сильно вдалася нам, але тепер ми знаємо який тут рівень і будемо готуватися ще сильніше, щоб показати хороший результат.


Наставник «Кремінь-Юніор» Олександр Назаренко зауважив, що на початку чемпіонату не вистачило часу для підготовки, адже готувалися спочатку до чемпіонату U-19, який розпочинався пізніше, саме тому команда провалила першу половину першого кола. Також головний тренер розповів про матч з «Перемогою» та подальші плани команди у міжсезоння.


- Налаштовували команду на перемогу. З “Перемогою” ми зустрічалися у попередньому турі, де зіграли в нічию - 2:2. У першому матчі рахунок міг би бути кращим, якби наші нападники на завершальній стадії зіграли краще. Знаючи сили суперника ми розраховували на перемогу в цьому матчі. Тому хочу відзначити злагоджені дії всієї команди: починаючи від нашого воротаря, оборони, закінчуючи двома нашими нападниками, яких хочу окремо відзначити. Євтушенко та Кучеренко забили по голу і один одному асистували.


Щодо гри, то в принципі все у нас виходило: і в обороні, і в атаці. На початку гри мали кілька непоганих моментів, щоб ми могли у першому таймі вирішувати питання переможця гри.


Наш тренерський штаб задоволені результатом й кінцівкою чемпіонату. Хлопці прогресують й додають.


- Які подальші плани команди у міжсезоння?

- Весняна частина стартує наприкінці березня- початок квітня. У наших подальших планах - взяти участь у чемпіонаті Кременчука з мініфутболу. Хлопці, які грали за нас та беруть участь в ДЮФЛУ 2003 року, а інші хлопці трохи відпочинуть й розпочнемо підготовку до чемпіонату міста з мініфутболу.


Мініфутбол трохи не наша специфіка, але взимку необхідно підтримувати форму. Міжсезоння довге. Будемо намагатися збиратися й тренуватися на вулиці на великому полі.


Збір повноцінний розпочнемо у січні й плідно готуватимемо до другого кола чемпіонату. Ми з Ромою Локтіоновим дуже сподіваємося, що у другому колі ми покажемо гідну гру й наберемо очки не лише з потенційними суперниками, а й з лідерами. Покажемо більш дорослий футбол.


Хлопці стараються, можливо хтось з них у міжсезоння спробує свої сили на зимових зборах з першою командою “Кремінь”.


Турнірна таблиця

М Команда І В Н П М О
1 ФК Вовчанськ (Харківська обл.) 10 8 1 1 27:8 25
2 Мотор (Запоріжжя) 10 8 0 2 23:5 24
3 Яруд (Маріуполь, Донецька обл.) 10 7 1 2 31:9 22
4 Зірка (Кропивницький) 10 6 1 3 25:11 19
5 Таврія (Новотроїцьке, Херсонська обл.) 10 6 0 4 19:8 18
6 СК Каховка (Херсонська обл.) 10 5 2 3 22:14 17
7 Легіонер (Дніпро) 10 2 1 7 15:31 7
8 Перемога (Дніпро) 10 1 2 7 7:29 5
9 Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) 10 1 1 8 3:24 4
10 Кремінь-Юніор (Кременчук, Полтавська обл.) 10 1 1 8 9:42 4
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
21 жовтня 2019 22:57

Красавцы


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх