Боксеру з Кременчука Віктору Вихристу нададуть службову квартиру

20.10.2019, 13:09 Переглядів: 2 987 Коментарів: 2

 

Рішення мають затвердити депутати на сесії Кременчуцької міської ради 

Боксеру з Кременчука Віктору Вихристу виділять службову квартиру. Дане питання обговорили на засіданні постійної депутатської комісії з бюджетних питань. 


За кошти міського бюджету пропонують купити квартиру за адресою: вул. Троїцька, 37А. Її планують перевести у службову квартиру і передати управлінню молоді і спорту. Остаточне рішення мають затвердит депутати на сесії Кременчуцької міської ради 24 жовтня. 


Спортсменів планують забезпечувати житлом з «метою мінімалізації відтоку кадрового потенціалу зі спортивної галузі міста».


- У зв’язку з необхідністю забезпечення житлом спортсменів, з метою мінімалізації відтоку кадрового потенціалу зі спортивної галузі міста, відповідно до норм Житлового кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування», підготовлено проект рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області про закріплення за управлінням молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області квартири по вул. Троїцькій, буд. 37А у м. Кременчуці, право комунальної власності на яку зареєстровано у встановленому законодавством порядку за територіальною громадою міста Кременчука в особі Кременчуцької міської ради Полтавської області, на праві оперативного управління, з наступною можливістю закріплення зазначеної квартири як службової за вказаним управлінням, - йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення.


Нагадаємо, що Віктору Вихристу пропонували квартиру у Харкові за умови, якщо наш боксер представлятиме Харківщину. Проте наш спортсмен вирішив залишитися у Кременчуці. Він зараз з дружиною та маленьким сином, який нещодавно народився, орендують квартиру. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

272
21 жовтня 2019 18:37

Фігасе! Аж цілу- службову... А те, що людина прославдяє наше міфсто на міжнародних аренах- то це не показник?! Чи за подібні досяги- лище міська влада дякує.... простим і сухим :"Дякую"!


3 0
64
22 жовтня 2019 13:11

Защитникам Украины надо давать жилье, а не боксерам-доходягам! Он что "переплюнул" Тайсона, что он сделал для Украины, Кременчуга? 


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх