Юних кремечужан запрошуть продемонтрувати таланти на Міжнародному фестивалі «Перлина Fest»

20.10.2019, 09:20 Переглядів: 1 743

 

Він пройде 9 листопада у Києві

Дитячі творчі колективи з Кременчука кличуть на ІХ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», де вони зможуть продемонструвати свої таланти. 


«Перлина Fest» пройде 9 листопада у колонній залі Київської міської державної адміністрації, до участі у фестивалі запрошують творчі колективи та окремих виконавців у трьох вікових категоріях від 7 до 17 років.


Конкурс пройде під гаслом «Творчість заради майбутнього!», його мета — показати усю культурну багатоманітність України та самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Особливістю конкурсу є те, що молоді таланти матимуть змогу продемонструвати звичаї своєї місцевості.


Програму фестивалю складуть виступи солістів та колективів у таких номінаціях: «Пісенний конкурс», «Інструментальний конкурс», «Танцювальний конкурс», «Автентична творчість», «Оригінальний жанр», «Патріотичний твір», «Художнє декламування». Окремою номінацією стане «Перлина громади» – особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України.


Фестиваль «Перлина Fest» — це школа професійної майстерності, можливість перейняти досвід професійних наставників, він націлений допомогти талановитим виконавцям відкрити свою творчу неповторність та розпочати мистецький шлях. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично налаштованими громадянами, готовими до нових звершень.


Почесним головою журі фестивалю є народна артистка України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.


Якщо бажаєте взяти участь у IX Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», ознайомтеся з умовами на сайті або за телефонами оргкомітету 044-586-40-11, 067-520-11-35.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх