Залишили «Перемогу» без перемоги: футболісти «Кремінь-Юніор» вперше завойовують очко

16.10.2019, 10:02 Переглядів: 2 426

 

Підопічні Олександра Назаренка в останній домашній грі перед міжсезонням порадували вболівальників

13 жовтня футболісти «Кремінь-Юніор» на стадіоні «Кредмаш» в останній домашній грі перед зимовим міжсезонням порадували вболівальників. Молодь «Кременя» віднайшла в собі сили, щоб відіграватися після пропущених й завоювати перше очко в аматорському чемпіонаті.


«Кремінь-Юніор» - «Перемога» - 2:2 (1:2)

Голи: Кучеренко 26, Берун 51 - Гнідий 3, 45+3 (пенальті)

«Кремінь-Юніор»: Лашко, Приходько, Бігдан, Залов, Ядришніков, Черноус (Мовчан, 46), Молько, Берун, Золотаренко (Бурдак, 58), Кузьменко (Аліпатов, 69), Кучренко. Запасні: Єрошенко, Тарасенко, Білоус, Олійник. Головний тренер: Олександр Назаренко

«Перемога»: Офорі, Гнідий, Багацький, Голуб, Веклич, Масліков (Баширов, 46, Орищук, 76), Володін, Гапіч, Стефурак (Стюрко, 88), Кіяниця, Лучка (Сагіров, 61). Запасні: Девушкін. Головний тренер: Геннадій Жилкін


 


Вже на перших хвилинах відзначилася «Перемога»: навіс після виконання стандарту у штрафний майданчик, де неприкритий Гнідий головою відправив м'яч у ворота «Кремінь-Юніор». Наші гравці одразу кинулися відіграватися. Максим Кучеренко отримав пас з правого флангу зрівняв рахунок. До перерви небезпечний штрафний був біля воріт «Кремінь-Юніор», проте гості пробили повз ворота. Вже у компенсований арбітром час футболіст «Перемоги» на контратаці вбігав у штрафну де його збив гравець «Кремінь-Юніор». Ілля Гнідий підійшов до точки, щоб виконати 11-метровий. Гнідому вдалося розвести воротаря «Кремінь-Юніор» та м'яч по різних кутах, таким чином оформив дубль у матчі.


На початку другого тайму кременчужани змогли зрівняти рахунок. Розіграв штрафний господарі заштовхали м'яч у ворота - 2:2. Гол забив Богдан Кузьменко, хоча в протоколі вписали Данііла Беруна. У команд було кілька непоганих моментів змінити рахунок на табло, проте рахунок так і залишився - 2:2.



«Це перше очко, яке на вагу золота»

Тренер кременчуцької молодіжної команди Роман Локтіонов


Тренер «Кремінь-Юніор» Роман Локтіонов після першої нічиєї команди в чемпіонаті серед аматорів привітав команду та вболівальників з першими очками.

 

- Вітаю вболівальників з першими здобутими очками. Для мене щастя, хлопці виконали всі настанови, але трохи не вистачило на завершальній стадії. Вони молодці, боролися за кожну ділянку поля. Можливо ми втратили два очки, ніж завоювали одне. Однак, це перше очко, яке на вагу золота.

 

Також ми зробили подарунок для Кирила Залова, щоб він з хорошим настроєм поїхав на роботу до Польщі. - зазначив наставник молоді «Кременя» Роман Борисович.


  


Автор першого голу «Кремінь-Юніор» у ворота «Перемоги» Максим Кучеренко після гри зазначив, що вдалося взяти очко за рахунок характеру.

 

Максим розповів, що вдало з флангу пройшла на нього передача, спочатку хотів з дотику забити, але потім прийняв та забив.

 

- Добре грали. Не забили багато моментів. У першому таймі підлаштувалися під гру суперника, знову самі собі “принесли” голи: з кутового та пенальті, а загалом з командою задоволені результатом.

 

За рахунок характеру вдалося перемогти. Добре підготувалися до гри. Дуже хотіли заробити перші очки, звичайно дуже хотіли перемогти. - зауважив Максим Кучеренко.


 


Богдан Кузьменко після гри розповів, що вивчили суперника й за тиждень спробують перемогти «Перемогу». Богдан зазначив, що на нього пройшла передача й потрапив м'яч в коліно й він просто розстріляв ворота суперника.

 

- Враження від гри хороші, вдалося забити гол, який повинні були забити ще у першому таймі. У нас було багато моментів, але реалізація слабка. Треба більше працювати над реалізацією.

 

З командою «Перемога» можна грати й перемагати. Плани на наступну гру - перемагати.


 


Результати 10 туру:

  • СК Каховка – Яруд - 2:2 (1:1)
  • Дніпро-1-Борисфен – Зірка - 0:4 (0:2)
  • Мотор – Таврія - 0:1 (0:1)
  • ФК Вовчанськ – Легіонер - 4:1 (2:0)
  • Кремінь-Юніор - Перемога - 2:2 (1:2)


Турнірна таблиця

М Команда І В Н П М О
1 ФК Вовчанськ (Харківська обл.) 10 8 1 1 27:8 25
2 Мотор (Запоріжжя) 10 8 0 2 23:5 24
3 Яруд (Маріуполь, Донецька обл.) 10 7 1 2 31:9 22
4 Зірка (Кропивницький) 10 6 1 3 25:11 19
5 Таврія (Новотроїцьке, Херсонська обл.) 10 6 0 4 19:8 18
6 СК Каховка (Херсонська обл.) 10 5 2 3 22:14 17
7 Легіонер (Дніпро) 10 2 1 7 15:31 7
8 Перемога (Дніпро) 9 1 2 6 7:27 5
9 Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) 10 1 1 8 3:24 4
10 Кремінь-Юніор (Кременчук, Полтавська обл.) 9 0 1 8 7:42 1


Наступний матч «Кремінь-Юніор» зіграє у Дніпрі з «Перемогою». Перенесений перший тур відбудеться 20 жовтня. Далі команда в чемпіонаті йде у міжсезоння, проте команда продовжить набиратися досвіду в чемпіонаті Кременчука з мініфутболу. «Кремінь-Юніор» змагатиметься в об'єднаній 1 та 2 лізі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх